promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább gyűrűzik a botrány Kulka János körül: tombolt a Nemzeti Színház igazgatója, ismert színésznő szólalt meg a kellemetlen részletekről
Borítókép:  Youtube - FriderikuszPodcast
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keserű történések rontják el a Nemzet Színészének választott Kulka János kinevezését, kollégája most kiteregette a szennyest.

Kulka Jánost hatalmas megtiszteltetés érte, hiszen egy élet kitartó munkája után megkapta az egyik legnagyobb elismerést, amit színész csak kaphat. A Nemzet Színészének választották, a nemrégiben elhunyt Tordy Géza után kapta meg ezt a címet, azonban a kinevezés örömét szomorú történések árnyékolják be. Több évtizedes hagyomány után először nem a Nemzeti Színház igazgatója adta át a hírt a kinevezettnek, aki magánéleti elfoglaltságokra és időhiányra hivatkozva nem tett eleget a kötelezettségének. A hírt végül Molnár Piroska adta át Kulka Jánosnak, aki saját maga is elszomorítónak tarja az esetet és nem tudja elfogadni a színházigazgató magyarázatát, arra hivatkozva, hogy az egész telefonhívás nem tart tovább két percnél és még a fia ballagására siető Vidnyánszky Attilának is bele kellett volna, hogy férjen az, hogy ezzel a lépésével ne törje meg a hagyományt.

A kellemetlenségek azonban itt még nem értek véget: Vidnyánszky Attilát az RTL kereste meg azzal, hogy mégis miért mulasztotta el a tájékoztató hívást, aki nem reagált a kérdésre, így az RTL stábja személyesen kereste fel őt, a reakcióra azonban nem számítottak: kioktató hangnemben és lekezelő stílusban válaszolt a riporternek, majd azt is kijelentette, hogy az RTL-nek nem hajlandó nyilatkozni.

Az utóbbi időben egyébként is sokat beszéltek a Nemzeti Színházról, mivel arról is megoszlanak a vélemények, hogy Udvaros Dorottya hogyan távozott a társulatból. A Színház azt kommunikálta, hogy a színésznő távozott, míg Udvaros Dorottya szerint a színház nem hosszabbította meg a szerződését.

Molnár Piroska az RTL-es incidenssel kapcsolatban is megszólalt, szerinte a színház igazgatója szakmaiatlanul járt el és kötelessége minden sajtóorgánumnak válaszolni.

Kulka János is reagált a történtekre, így nyilatkozott a kinevezésével kapcsolatban:

Nemcsák Károly is megszólalt a kinevezésről, így érintette őt, hogy Kulka János kapta meg a Nemzet Színésze címet:

Molnár Piroska pedig így mesélte el a történteket:

Forrás: rtl.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás