promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hajmeresztően sok pénzt kértek néhány italért a Balaton Soundon, vagyonokba kerülhetett a négynapos buli

Hajmeresztően sok pénzt kértek néhány italért a Balaton Soundon, vagyonokba kerülhetett a négynapos buli

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ez már a sokat látott fesztiválozóknál is kiverte a biztosítékot, de egyesek szerint teljesen normális.

A nagy zenei fesztiválok sosem számítottak igazán olcsó mulatságnak, azonban ha sok kedvelt fellépőnket hívják meg, az némi kárpótlást nyújt a bérletárakért cserébe – kivéve talán a Szigetnél, ahol idén már cirka 143 ezer forintért várják 6 napra a Hajógyárira a szórakozni vágyókat.

A hétvégén véget érő Balaton Sound ennél azért valamivel megengedőbb árfekvésű volt, legalábbis a bérletárakat tekintve, igaz a 108 ezres belépőért csupán négy napnyi szórakozást kapott a nagyérdemű.

Ám mivel prémium fesztiválként emlegetik, ezért aztán a szolgáltatások is elég prémium árúra sikerültek, ami az avatatlanabb fesztiválozók számára meglepő lehetett, de a tapasztaltabbak bizony már rég rájöttek, hogy alapozni otthon/szálláson kell, különben elég durván el tud szállni a költségvetés.

Erre csodálkoztak rá néhányan egy Threads-poszt alatt, ami az alábbi felütésből indult:

„Ilyen volt pultozni a Balaton Soudon:

-5 tripla vodkaredbullt kérek

-Érintheted a kártyád, 46 ezer.”

Ennek kapcsán tették fel a fesztivál végeztével a nagy kérdést, hogy „kinek mennyibe fájt a Sound? Szerintetek drága volt, vagy tűrhető?”

A válaszok között pedig meglepően sok volt, melyek szerint nem volt túlárazottabb, mint bármelyik budapesti szórakozóhely:

„Szerintem nem volt drága. Mármint nyilván az a magyar átlaghoz képest, viszont akárhová mész el bulizni Budapesten is, ennyibe fog kerülni. De már csak ha egy balatonparti büfében veszel valamit az sem sokkal olcsóbb, ez meg egy fesztivál. Szóval igen, nem olcsó, de aki ilyen helyre megy, az nyilván készüljön is fel erre, így ehhez mérten meg nem tartom drágának. Vannak olcsóbb fesztiválok, de azok kisebbek is és a fellépők sem külföldi sztárok”

– írta az egyik hozzászóló, akinek véleményét osztotta a többség.