promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az esküvőmön félrehívott a férjem testvére és elmondta a családjuk nagy titkát: nem álltam oltár elé
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Évekig hazudott nekem a párom, az esküvőn derültek ki az undorító részletek.

Polla élete nagy napjára készült álmai férfijával. Azonban az oltárig már nem jutott el, ugyanis meg tudta, hogy az egész család titkolta előle a szörnyű igazságot. Most az ő történetét olvashatjátok:

Két éve vagyunk együtt a párommal és ezalatt minden álomszerű volt. Minden párkapcsolatban vannak súrlódási pontok, a miénk elég hamar kiderült: nem volt hajlandó a volt párkapcsolatairól beszélni, különösen nem az utolsóról. Engem ez hihetetlen bizonytalanságba taszított, folyamatosan azon gondolkoztam, hogy milyen lehetett az a nő, jobb-e nálam, szebb-e nálam, mi nem működött? Lehet én is azt rontom majd el? Gyakran szólt rám ingerülten amiatt, hogy erről kérdezősködtem: azt mondta ő sem kíváncsi az én volt párjaimra, a jelenben él, most pedig mi vagyunk együtt.

Ezen kívül tényleg minden tökéletes volt, még a családjával is remek viszonyt ápoltam. Egy öccse volt és egy nővére. Mindketten párkapcsolatban éltek és mindkettőjük párját nagyon kedveltem. A nővére egy nővel élt párkapcsolatban, ám engem nem zavar az ilyesmi és tényleg elbűvölőek voltak együtt és külön külön is. A szülei is örültek nekem, beleillettem a családjukba. Sok volt a közös program és legnagyobb örömömre az egyik ilyen programon a párom megkérte a kezem: alig akartam elhinni, hogy esküvőnk lesz. Gőzerővel vetettem bele magamat a szervezésbe és egy jó időre ezt az exbarátnő mizériát is sikerült magam mögött hagynom, annyira boldoggá tett a tudat, hogy a szerelmem a férjem lesz.

Az esküvőszervezéssel kapcsolatosan is mindenben egyetértettünk, ez az időszak közelebb hozott egymáshoz, mint bármikor. A nagy napon szerencsére minden tökéletes volt. Éppen a menyasszonynak kijelölt helyiségben készülődtem, amikor kopogást hallottam és egy női hangot: a párom nővérének barátnője volt. Beengedtem, főleg mert mondta, hogy borral érkezett én pedig boldogság ide vagy oda, de nagyon ideges voltam. Csevegtünk, megdicsért, majd azt mondta:

Tudod, nagyon ideges voltam, mikor mondták, hogy megismerkedünk. Gáborral bár szépen váltunk szét, mégis... úgy érzem elárultam és ráadásul a testvérével... De arany ember. Megértett, támogatott. Amikor pedig azt mondta, hogy újra szerelmes, akkor nyugodtam meg végleg. Az pedig, hogy ennyire kedves voltál velem, nagyon sokat jelentett. Csodálatos pár vagytok.

Értetlenül néztem rá, ő pedig nem értette a meglepettségemet. Nem jött ki hang a torkomon. Hetente együtt vacsorázok a leendő férjem exbarátnőjével, akivel azért szakítottak, mert a lány coming outolt. Mintha tőrt szúrt volna belém. Megalázva, elárulva éreztem magam és a férfi akit egy perce még imádtam, most már undorral töltött el. Megköszöntem neki a vallomást, biztosítottam róla, hogy én is kedvelem. Kértem, hogy hagyjon magamra, mert egy kicsit még gondolkoznék, még viccesen meg s jegyezte, hogy meg ne szökjek. Ahogy becsukta az ajtót, robot üzemmódba kapcsoltam. Levettem a ruhát, az ágyra tettem, visszavettem az utcai ruhám. Írtam egy levelet, nem eresztettem bő lére, de nem is tudom pontosan mit írtam. Mintha a testemen kívül kerültem volna. És eljöttem. Hazamentem a lakásunkba, kipakoltam és felhívtam egy barátnőmet. A SIM kártyámat ott hagytam, minden közösségi oldalról töröltem magam. Töröltem az email címeimet, minden kaput, ahol még üzenni tudna nekem. Biztosan keresett, de ha két évig képes volt hazudni nekem, akkor nincs miről beszélnünk.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás