promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hír jött Katalin hercegnéről, Magyarország is a britek listáján szerepel

Szomorú hír jött Katalin hercegnéről, Magyarország is a britek listáján szerepel

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Katalin hercegné állapota, az eladott Azahriah-jegyek mögött álló igazság, Nagy Ervin kiakadása, és Magyar Péter újdonsült hírességismerőse érdekelte leginkább a hazai olvasókat. Heti hírösszefoglaló.

Utólag derült ki, hogy miért adták el olyan sokan az utolsó pillanatban az Azahriah-koncertekre szóló jegyeiket. Történt ugyanis, hogy a háromnapos Puskás Arénás koncertsorozat előtt tömegesen kerültek fel az internetre, eladásra a jegyek; ezzel kapcsolatban rögtön be is indultak a találgatások, hogy mi történhetett, de aztán fény derült az igazságra.

Szomorú hír jött a napokban Katalin hercegnéről. Vilmos herceg rákbetegségben szenvedő feleségéről a Buckingham-palota is megerősítette a dolgot, emiatt a britek csak még jobban aggódnak a királyi család tagjáért.

Azahriah koncertjével kapcsolatban több hír is kiemelten futott, többek között az, hogy melyik hírességgel fotózkodott az Arénában Magyar Péter. Ugyanis Nagy Ervin mellett egy újabb híres ember tűnt fel a politikus oldalán.

Magyarország ismét egy kicsit a figyelem középpontjába kerülhetett, ugyanis felkerült a britek listájára, ráadásul elsők között említettek meg minket. Készült ugyanis az egyik londoni újságnál egy felmérés, mely során kialakult egy toplista, amin Magyarország is előkelő helyre került.

Nagy Ervinnél elszakadt a cérna. A színész nem tagadta csalódottságát, nem hitte volna, hogy még ennél is van lejjebb. Az egyik magyar város miatt idegesítette fel magát Nagy Ervin, és érthető, hogy miért.

Előállt a magyar sztárszülők gyermeke, hihetetlen hogy eddig el tudta titkolni, de tényleg ő volt Novák Katalin biztonsági embere. Az ember nem is hinné, hogy ennek a híres házaspárnak a gyermeke a lemondott köztársasági elnököt szolgálta.