promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismert sztárpár gyermeke volt Novák Katalin testőre, a TEK embereivel együtt évekig védte a köztársasági elnököt: szülei mérhetetlenül büszkék a fiukra
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most állt elő a magyar sztárszülők gyermeke, hihetetlen hogy eddig el tudta titkolni, ő volt Novák Katalin biztonsági embere.

Néhány hónappal ezelőtt óriási megdöbbenés rázta meg Magyarországot. Novák Katalin köztársasági elnökasszony egy tévesen aláírt kegyelmi ügy miatt került a figyelem középpontjába és rekordgyorsasággal, mindössze néhány nap gondolkodás után végül lemondott tisztségéről. A televízióban közvetítették beszédét, melynek a végén elköszönt a magyar emberektől és mindenkitől elnézést kért a hibás döntése miatt. Azóta már az új köztársasági elnököt is megválasztották, Sulyok Tamás személyében. A beiktatásán Novák Katalin is részt vett, ez volt az első alkalom, hogy hivatalosan megjelent valahol az eset kirobbanása óta.

Azonban a betöltött pozíciója miatt kiemelt fontosságú volt az, hogy Novák Katalin testi épsége biztosítva legyen, ebben pedig nem akárki volt a segítségére. Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Rékasi Zsigmond a család szeme fénye, aki komoly hivatást választott magának: biztonságtechnikai céget alapított és bizony jó híre van a szakmában, nagy felelősséggel járó feladatokat bíznak rá. A sztárcsemete védte már a Liszt Ferenc repülőteret is, azonban mégsem erre a legbüszkébb: a TEK embereivel együtt ő felügyelte Novák Katalin biztonságát és amolyan többfunkciós testőrként remekül végezte a munkáját, hiszen soha, semmilyen atrocitás nem érte a volt köztársasági elnök asszonyt.

Zsigmond a sikerei ellenére is visszafogott, szimpatikus fiú, aki szűkszavúan beszélt megbízatásáról, hiszen a kulcsfontosságú információkat nem adhatja ki. Már öt éve van a szakmában, pályája azonban felfelé ível és ha ilyen magas rangú politikusok is megbíznak benne, akkor biztosan hallunk még a sztárcsemetéről. Elmondta azt is, hogy szóba sem került számára, hogy szülei nyomdokaiba lépjen, mivel szerinte sok szerencse is kell ahhoz, hogy az ember meg tudjon élni a művészetből, ő pedig biztos egzisztenciát akart, így választotta ki a szakmáját is, amelyet iskolában tanult és amelynek hivatalos megnevezése a biztonságszervező. Azt azonban megtanulta szüleitől, hogy szerencsés több lábon állni, így több kisebb dologgal is foglalkozik.

Novák Katalint egészen a lemondásáig védte, amikor is elhangzott ominózus beszéde:

Forrás: Sorry! magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás