promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL sztárja bevallotta: Novák Katalin az unokatestvére
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most látta megfelelőnek az időt, hogy felvállalja a rokoni szálat, azt is elmondta hogy van most Novák Katalin.

Néhány hónappal ezelőtt egy döbbenetes hír rázta meg Magyarországot: Novák Katalin köztársasági elnökasszony egy tévesen aláírt kegyelmi ügy miatt lemondásra készült. Nem sokkal ezután a kegyelmi kérvényt ellenjegyző Varga Judit is lemondott tisztségéről, így mindkét pozícióba új embert kellett választani. Az eset mélyen megrázta Novák Katalint, aki szívhez szóló beszédet intézett az emberekhez, azóta pedig szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Az új köztársasági elnök beiktatásán megjelent, ám szereplést, vagy interjút nem vállalt. Vélhetően családja körében piheni ki az elmúlt időszak szomorú eseményeit.

Most azonban egy egészen váratlan helyről érkezett hír a volt köztársasági elnökasszonyról: az RT népszerű sorozatszínésze vallotta be, hogy rokoni szálak fűzik őt Novák Katalinhoz. Király Attila, aki játszott többek között a Drága örökösökben, a Doktor Balatonban és a Válótársakban is Novák Katalin unokatestvére. Elmondta, hogy bár nem mindenben értenek egyet a család tagjai, szorosan összezárnak és támogatják egymást a véleménykülönbségek ellenére is.

Főleg ünnepekkor találkoznak, amit általában teljes létszámban ünnepelnek és bár konkrét számot nem mondott, az elbeszéléséből az derül ki, hogy szép számmal képviseltetik magukat. Azt is elmondta, hogy ő sem tudja pontosan, hogy van most Novák Katalin, de a közelmúlt történései ellenére is csak azt tudja mondani, hogy nagyon szereti őt.

A család náluk amolyan védőháló, ami sok mindent kibír és megtartja azt, akinek épp a legnagyobb szüksége van rá. Így van ez Novák Katalinnál is. Ahogy fogalmazott támogatták a megválasztásakor is, a politikai pályafutása alatt is és támogatják őt most is, amikor ennek az egésznek vége és elkezdődik számára egy új élet. Hogy mi lesz az, azt egyelőre még a tágabb családnak sem árulta el a volt kormányfő. Király Attila szerint nagy probléma a mai családokkal, hogy beférkőzik közéjük a politikai véleménykülönbség, náluk azonban erről nincs szó: mindenkinek joga van a saját véleményéhez, amit családon belül tiszteletben is tartanak. 

Forrás: 24.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás