promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erzsébet királynéhoz hasonlították Novák Katalint, a külföldi sajtót is bejárta a Magyarországon készült fotó
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A volt köztársasági elnök ekkora megtiszteltetésben még nem részesült, a magyarok kedvenc királynéjához mérték őt.

A közelmúlt eseményei alaposan felkavarták a politikai állóvizet. Egy hirtelen kipattant kegyelmi botrány miatt Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke lemondásra kényszerült. Az eset után tüntetést szerveztek a Hősök terére és általánosan elfogadott nézet volt az, hogy az országnak mindenképp új köztársasági elnökre van szüksége, amit meg is kaptunk: Sulyok Tamás személyében. A beiktatásán jelen volt Novák Katalin is, aki mostanában kifejezetten tartózkodik a nyilvánosságtól, vélhetően igyekszik kipihenni a közelmúlt eseményeit és fáradalmait.

Lemondása azonban sokakat megrázott és van, aki szerint óriásit veszített azzal az ország, hogy egy ilyen erős és céltudatos nő kiszállt a politikai életből. Találgatások természetesen vannak arra vonatkozóan, hogy hol és milyen szerepben tűnhet fel legközelebb Novák Katalin, de egyelőre semmit nem erősítettek meg. Egyik jó barátnője, aki egy alapítványt üzemeltet már hívta a köztudottan családbarát három gyermekes édesanyát egy nyitott pozícióba, azonban arról sincs hír, hogy ezt elvállalta volna a volt államfő.

Lemondása sokakat megérintett, így búcsúzott Novák Katalin:

Azonban a botrány csitulásával megjelentek azok a hangok, akik szeretnék ismét Novák Katalint valamilyen fontos szerepkörben tudni, úgy tűnik hogy Magyarország egy része megengedő és megbocsátó lenne az elkövetett hibával szembe. Egyre többen utcára is viszik a véleményüket és nem a négy fal között a családdal beszélik meg a történteket, hanem vállalják a véleményüket és ország világnak megmutatják azt.

Egy Facebook csoportban közzétettek egy képet egy idősebb állampolgárról, aki egy Novák Katalin, a magyarok Sissyje feliratú pólót visel, ami finoman szólva is megtisztelő megnevezés az köztársasági exelnöknek.

Tudvalevő, hogy Erzsébet királynét imádták a magyarok és az uralkodó is szívébe zárta az országunkat, azon belül is Gödöllőt tartotta igazi otthonának. Sokat tett a népért és szelídségével, kedvességével és méltóságával kivívta a bal sors által tépett nemzetünk megbecsülését.

A képet itt láthatjátok, mindenki döntse el saját maga, hogy túlzás-e a vicces, feliratos póló, ami már külföldi oldalakon is felbukkant:

Forrás: Facebook / Mémmánia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás