promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb ismert híresség tűnt fel Magyar Péter mellett, nem akárkivel fotózkodott
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyar Péter Azahriah koncertjén is feltűnt.

Az elmúlt időszakban nagyon sokat lehet hallani Magyar Péterről, aki folytatja országjárását. Nem is olyan régen többek között Szolnokon és Szegeden követte a beszédét hatalmas tömeg. A választásokig már nincs is olyan sok idő, így minden tekintetben fokozódik a hangulat Magyarországon. Magyar Péter pedig a Facebook-oldalán folyamatosan oszt meg képeket, illetve videókat is. Itt lehet követni a különböző helyszíneken elmondott beszédeit is amúgy, akár élőben is meg lehet hallgatni a Tisza Párt színeiben elmondott beszédeit.

A legnagyobb megmozdulás eddig a Kossuth téren volt, korábban pedig közöltünk veletek egy cikket is, amelyben leírtuk, hogy mennyien lehettek pontosan az Országház előtt, hiszen a médiában nagyon sok helyen igen eltérő számok jelentek meg.

Ám egyre több műsorban is feltűnik a politikus az elmúlt időszakban, így nem is olyan régen például a Heti Naplóban láthattuk őt az ATV műsorán, ahol többek között a nézők kérdéseire is válaszolt a Tisza Párt listavezetője. Több ezer nézői kérdés érkezett amúgy, és ezekből választottak ki többet Sváby András műsorában,

így nagyon sok téma is szóba került, még a kegyelmi ügy kapcsán is hallhattok újat.

És azt is megszokhattuk már, hogy Magyar Péter hírességekkel fotózkodik. Nagy Ervin, aki kiállt a politikus mellett, például több fotón és videón is feltűnik. Ám most Azahriah-koncerten volt, és Rost Andreával készült közös fotó. Ő fellépett korábban Magyar Péter eseményén is, így nem meglepő a kép, amely Azahriah koncertjén készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás