promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Friderikusz Sándor a Megafonos Trombitás Kristóf új céltáblája, darabjaira tépte szét a népszerű tévést

Friderikusz Sándor a Megafonos Trombitás Kristóf új céltáblája, darabjaira tépte szét a népszerű tévést

Borítókép:  Youtube - FriderikuszPodcast
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ilyen odapirítós kritikát Friderikusz még nem kapott a pályája során.

A világ médiafogyasztása teljesen átalakult és egyre kisebb hangsúlyt kap a televíziózás, átrendeződtek a műsorstruktúrák. A streaming oldalak megjelenésével még inkább visszaesett a tévénézés, ezért az igazi, vérbeli profi tévés arcoknak is szembe kellett nézniük az elkerülhetetlen változással és sok-sok szakmában eltöltött év után kénytelenek voltak megújulni.

Így kerültek át a képernyőről a korábban oly sikeres műsorok a Youtube platformjára. Ma már teljesen természetesnek tűnik, hogy itt láthatjuk Hajdú Pétert, Puzsér Róbertet, vagy éppen Friderikusz Sándort.

Na de mitől lesz jó egy tévés? Tájékozott, intelligens, kulturált, széleslátókörű és bár ez nem kritérium, mégis általában együtt jár vele: megosztja az embereket. Ilyen közszereplő Friderikusz Sándor is, akinek egyetlen szót elég kimondania és felismerjük jellegzetes hanglejtését. Stílusa egyedi, ám sokak által vitatott, állandó magázódása pedig már a védjegyévé vált. Ilyen nexusban beszélgetett legutóbbi adásában Azahriah-val is, aki azzal, hogy elvállalta az interjút, amolyan értékítéletet is mondott, tartja valamire Friderikusz műsorát.

Van azonban, aki teljesen más véleményen van a riporterrel és annak képességeivel kapcsolaban. A Megafonból megismert Trombitás Kristóf egy új sorozatot indított a cstornáján, mely a Trombiroast nevet kapta, tematikája pedig hű a műsor nevéhez: hírességeket cincál szét, videónként nagyjából 15 percen keresztül. Éles nyelvű kritikájának most éppen Friderikusz Sándor esett áldozatul, kemény szavakat fogalmaz meg benne az oltásairól közismert Trombitás. Friderikusz persze régóta van a pályán, 65 évesen nyilván hozzászokott már a személyét és a munkáját érintő kritikákhoz, azonban nem lepődnénk meg, ha erre a videóra mégis érkezne tőle valamilyen válaszreakció.

Trombitás Kristóf videóját ide kattintva tudod megtekinteni. Te mennyire értesz vele egyet?