promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edinát minden eddiginél durvább vád érte, ettől férje sem védheti meg: rosszabb mint a bíróság, ennyi ócsárolást még nem kapott

Kulcsár Edinát minden eddiginél durvább vád érte, ettől férje sem védheti meg: rosszabb mint a bíróság, ennyi ócsárolást még nem kapott

Borítókép:  Youtube - LifeTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A leendő anyuka most a gyermeke veszélyeztetésével haragította magára a követőit.

Nem telt el sok idő azóta, hogy a Varga-Kulcsár család kiakasztotta az embereket és most itt az újabb botrány. Nem olyan régen Varga Márk, művésznevén G.w.M azzal borzolta a magyarok idegeit, hogy ruhatáráról árult el részleteket. Elmondta, hogy imád kényelmesen öltözni, de ez nem jelenti azt, hogy nincs több millió forint felakasztva a gardróbjában. Ezt időnként ki is használja, ha éppen úgy hozza a kedve, akkor talpig high fashion márkákba megy le akár a boltba is. Most azonban nem ő, hanem felesége, Kulcsár Edina került az éles nyelvű édesanyák kereszttüzébe.

Hiába a terhesség, Edina továbbra is aktívan videózik és ígéretéhez híven igyekszik a fizetős csatornáját tartalommal feltölteni.  Itt jelent meg az a videó is, ami hihetetlen kommenthullámot indított el. Edina elfoglalt üzletasszony és édesanya lévén minden szabadidejét kihasználja, így követői megszokhatták már, hogy gyakran készít videót, vagy egyéb tartalmat a kocsijában vezetés közben. Ez egyébként is veszélyes, most azonban, hogy egy gyermeket hord a szíve alatt még jobban aggódnak amiatt, hogy a dekoncentráltság, esetleg a fáradtság miatt valami szörnyűség történhet. Ám az aggasztó részletek itt nem értek véget:

A szemfüles videónézők kiszúrták, hogy Kulcsár Edina magassarkú cipőben vezet, ami bár nem példanélküli, finoman szólva sem ajánlott a vezetéshez. Persze Edina modell, így rengeteget visel magassarkút, valószínűleg magabiztosabban hordja azt, mint a legtöbb nő társa, de való igaz, hogy érdemes lenne egy váltócipőt átvennie, amikor a volán mögé ül. A következő, ami szemet szúrt a követőknek, hogy előrehaladott áldott állapota ellenére a rendes biztonsági övet használja. Létezik egy kismamák számára kifejlesztett, speciális, terhességhez ajánlott öv, amely ütközés esetén teljesen más pontokon fogja meg az édesanyját, védve ezzel a magzat életét.

A mobilozás és az öv mellett azonban egy másik problémára is felfigyeltek az aggódó nézők: Edina kezében energiaitalt láttak, aminek a dobozán fel is van tüntetve a biztonsági szöveg, amely szerint várandósoknak semmiképpen sem ajánlott. Edina egyébként csodálatos édesanya, aki biztosan nem veszélyeztetné egyik gyermeke testi épségét sem, a közöttük lévő ellentétek dacára Csuti is úgy nyilatkozott róla, hogy példa nélküli szülő.

Elképzelhető, hogy a videóban felsorolt figyelmetlenségek valójában véletlenek voltak és Edina aznap nem figyelt, de fontos lenne, hogy a saját és a baba érdekében ezeken a szokásokon, legalább a terhessége idejére változtasson. Egyébként ő és férje is nagyon várják már a babát, annak is örülnek, hogy kis korkülönbség lesz közte kistestvére, Amara között. A terhesség hírét először a fizetős csatornáján jelentette be hivatalosan, sokan arra tippelnek, hogy a baba nevét is itt fogja először elárulni az előfizetőinek.

Forrás: origo.hu