promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián élő adásban mondta ki: tényleg Kulcsár Edina eltitkolt párja volt?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián kamerák előtt mondta el az igazságot, mi volt közte és Kulcsár Edina között. Meglepő kijelentése még egy újságírót is kellemetlen helyzetbe hozott.

Elterjedt a pletyka, hogy Berki Krisztiánnak viszonya volt Kulcsár Edinával még 2017-ben, ami végül Krisztián és Hódi Pamela válásához vezetett. A büntetőfékezős ügyéről elhíresült celebbel a hot! magazin készített interjút, amiben elmondta a véleményét Kulcsár Edina és Csuti válásáról, továbbá reagált a szóban forgó pletykára is.

„A múltam okkal nincs benne a jövőmben”

- mondta sejtelmesen Krisztián.

Ennek apropóján hívták meg a celebet és a hot! magazin felelős szerkesztőjét a TV2 reggeli műsorába, a Mokkába. Dobos Péter, a magazin felelős szerkesztője elmondása szerint a lap és Berki között olyan szoros kapcsolat és együttműködés van már régóta, hogy az ő esetében elég könnyű írni róla.

A műsorban elhangzott, hogy a magazin legfrissebb számának címlapján az olvasható, hogy

„Azt beszélek: titokban egy pár voltak”.

Ezek után a beszélgetés átment egy kellemetlen szituációba. Dobos Péter azt állította, hogy a címlapon olvasható, figyelemfelhívó kijelentés csupán egy tartalom, amiben ők leírják azt az elmondása szerint több irányban megerősített információt, ami a magazin szerkesztőségének birtokába jutott, miszerint Edina és Krisztián egy pár voltak.

„Nem voltunk egy pár Kulcsár Edinával. Mi ugye szerepeltünk több műsorban együtt, én egy nagyon korrekt és rendes lányt ismertem meg, ezért is voltam hajlandó, mikor a Petiék felhívtak, hogy Kulcsár Edináról mondjak pár mondatot...én igazából azt látom, hogy ez a házasság most szétment, én nagyon szeretném, ha ők egy külső segítség alapján mondjuk ezt a fajta haknizást befejeznék, mert ebből csak sárdobálás lesz”

- vágott közbe Berki, akinek kijelentése szemmel láthatóan meglepte a hot! magazin felelős szerkesztőjét.

Dobos Péter később hozzátette, hogy bár Krisztián most azt mondja, hogy nem voltak egy pár, az már nem titok, hogy volt közük egymáshoz.

„Kulcsár Edina és köztem nem voltak gyengéd szálak! Jóban voltunk, sokat beszélgettünk...”

- mondta Berki Krisztián.

Az alábbi videóban megnézhetitek a teljes beszélgetést, köztük Berki Krisztián meglepő kijelentéseit, és a felelős szerkesztő reakcióit. Hogy aztán kinél az igazság: vajon a magazin ferdít vagy Krisztián az orránál fogva vezeti a médiumot, azt mindenki döntse el maga.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás