promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina miatt vált el Berki Krisztián és Hódi Pamela? Óriási a botrány!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre többen pletykálják, hogy Kulcsár Edina annak idején összejött Berki Krisztiánnal - de vajon van alapja a szóbeszédnek?

Jelenleg szinte az egész ország Kulcsár Edina és Csuti válásával foglalkozik, hiszen sokakat meglepett, hogy Edina máris bejelentette kapcsolatát a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel. A feszültséget csak tovább fokozza, hogy mostanában olyan pletykák terjednek, amik szerint Kulcsár Edina és Berki Krisztián 2017-ben összeszűrték a levet, de most a büntetőfékezős ügyéről elhíresült celeb tiszta vizet öntött a pohárba – a maga sajátos módján.

„Abban az évben Barcelonában, a FIBO fitneszeseményen Edinával mindketten jelen voltunk egy kisebb csapat tagjaként. Akkor közelebb kerültünk egymáshoz, beszélgettünk sokat, elmondta, hogy énekes szeretne lenni, de a párja valamiért nem figyelt rá ebben a tekintetben. Edina által lett ismert ember Csuti, a férje segíthette volna, hogy énekesnő váljon belőle. Egy kapcsolat sikere azon múlik, hogy mennyire kedves az ember a párjához, mennyire figyel a másikra. Sajnálom, hogy ők ketten szétmentek, de sok sikert kívánok a zenei karrierhez”

mondta Berki Krisztián.

Egyesek szerint a két híresség nem csupán beszélgetett Barcelonában, hiszen állítólag nem sokkal utána jelentette be Hódi Pamela és Berki Krisztián a válását, illetve ha lehet hinni a szóbeszédeknek, akkor Csuti és Kulcsár Edina kapcsolata is zátonyra futott akkoriban.

Berki Krisztián erre a feltételezésre meglepő módon reagált, ugyanis nem tagadta, hanem inkább ködbe burkolta a dolgot, ezzel pedig további táptalajt adott a pletykáknak:

„A múltam okkal nincs benne a jövőmben”.

Itt lehet meghallgatni Kulcsár Edina első saját dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás