promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.W.M. hihetetlenül drága luxusjárgánnyal furikázik, a kommentelők atomjaira szedték a házaspárt a rongyrázás miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába a botrányok, Kulcsár Edina férje nem veti meg a luxust. 

Amióta csak kiderült, hogy együtt vannak Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata mindig is megosztotta az embereket, a kommentszekcióban elejtett erőteljes megnyilvánulásokat pedig még inkább felerősíti, hogy a házaspár mindkét tagja igencsak aktív a közösségi-oldalakon és sok esetben még a magánéletük részleteit is kiteregetik posztjaikban.

Ezek után nem is csoda, hogy azt is mindenki tudhatja, hogy milyen autóval furikáznak nap mint nap a szerelmesek. Az Instagramra feltöltött korábbi fotói alapján G.w.M. egy S-osztályos Mercedes tulajdonosa, ami a felszereltségtől függően akár 55-60 millió forintba is kerülhet újonnan, a rapper pedig nem csak  bérli, de meg is vásárolta az autót.

A luxus járgány mondanunk sem kell, de igencsak irigylésre méltó, a fényűzést pedig a rapper egyáltalán nem veti meg feleségétől sem.

Kulcsár Edina ugyanis korábban egy  nem akármilyen ajándékot kapott a férjétől, ami nem volt más mint egy piros szalaggal átkötött luxusautó. Az erről feltöltött fotókból pedig kiderült, hogy a cseppet sem olcsó ajándék egy hófehér Porsche Macan, amely még használtan is 12-13 millió forintba kerül, de újonnan akár egy budapesti lakás árát is elkérhetik érte.

Az elképesztő luxus járgány azonban később már nem volt látható a közösségi oldalaikon, az egyik követője pedig meg is kérdezte az egykori szépségkirálynőtől, hogy mi a helyzet vele, amire Edina így válaszolt az Instagramon:

"Lecseréltük. Lett szebb és jobb. Márk hatalmas autórajongó, így folyamatosan nézi a piacot is, s tudja, mikor érdemes venni, illetve eladni. Én meg hagyatkozok rá. Nagyon jó érzéke van ehhez is."

– magyarázta az édesanya, a Blikknek azonban a rapper egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse arra utalt, hogy a több tízmilliós kocsit valójában a NAV foglalhatta le, azonban ha így is lenne Kulcsár Edináék ezt vélhetően soha nem ismernék el nyilvánosan.

A házaspár luxusautóiról a kommentelők is rendszeresen szót ejtenek, sokan pedig csak felesleges rongyrázásnak gondolják a drága járgányok mutogatását.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás