promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek nedves keblei után annyira forró lesz a hangulat, hogy muszáj egy kis hűsítőt tölteni
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Észbontó formában van a világhírű színésznő, aki nem rejtegeti bájait.

Salma Hayek páratlan karrierjét valószínűleg keveseknek kell bemutatni, olyan kasszasikerekben kapott emlékezetes szerepeket, mint az Alkonyattól pirkadatig, a Desperado, vagy éppen a Frida, amiért Oscar-díjra is jelölték.

Tehetsége mellett szépsége is időtlen, 57 évesen is csodálatos formában van, és a mai napig férfiak milliói kapják fel a fejüket, ha róla van szó. Hayek nem is túlzottan szégyenlős, hiszen előszeretettel oszt meg magáról olyan fotókat, amik egy pillanat alatt felhevítik a hangulatot.

Nem csupán a vörös szőnyegen láthatjuk őt csodás ruhakölteményekben, magánéletébe is viszonylag gyakran bepillantást enged, és ha vízparti lazításról van szó, nem ismer tréfát. Ezúttal egy olyan bikiniben tündököl, amely nem sokat bíz a képzeletre, és bizony eléggé előnyös pillanatokban készültek róla a fényképek.

Természetesen a reakciók sem maradtak, el, csaknem 1,1 millióan kedvelték a képeket, a poszt rengeteg követőjéhez eljutott, és még tovább gyarapította 28,5 milliós Instagram-bázisát.

Hayek szinte minden héten megoszt valamit az életéből, szép számmal láthatunk közöttük nyaralós pillanatokat is, ugyanis imádja a vizet, a napsütést, és a finom koktélokat, és amikor csak lehet, ki is használja a kínálkozó lehetőséget a fürdőzésre.

Persze kollégái oldalán is gyakran látni, ami nem meglepő, hiszen folyamatosan dolgozik, tavaly a Magic Mike utolsó táncában is láthattuk, de a komolyabb szerepeket sem utasítja vissza, a Fekete tükör című disztópikus sorozatban is feltűnt.

Hamarosan újabb szerepekben mutathatja meg sokoldalúságát, így a Sacrifice című kaland-akciófilmben, melyben Brendan Fraser is szerepel majd, valamint a Without bloodban is láthatjuk, ami egy háborús dráma lesz, melyet Angelina Jolie írt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás