promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek gigadekoltázsa letarolta Cannes-t, 56 évesen is mindenkit lenyűgöz a színésznő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek csodálatosan nézett ki Cannes-ban a férje mellett.

Lassan megszokhatjuk, hogy a világon bárhol is jelenik meg Salma Hayek, ott pillanatok alatt felforrósítja a hangulatot, hiszen az Oscar-jelölt színésznő csodaszép, nagyon dögös, és szinte mindig olyan ruhákat vesz fel, amik az összes létező tekintetet a világsztárra összpontosítják – és nagyon úgy tűnik, hogy az Alkonyattól pirkadatig sztárja egyenesen imádja ezt a fajta figyelmet.

A jelenleg 56 éves Salma Hayek szebb, mint valaha, és erről most személyesen is meggyőződhettek azok a szerencsések, akik a minap ott voltak Cannes-ban a Women in Motion díjátadón, ugyanis a színésznő megint egyenesen ragyogott, ráadásul olyan gigadekoltázzsal örvendeztette meg az embereket, hogy az valami egészen hihetetlen – nem csoda, hogy szinte mindenhol róla cikkeztek az esemény után.

Salma Hayek mellett ott volt a férje, Francois-Henri Pinault is, aki egy ismert és nagyon gazdag francia üzletember. 2009-ben házasodtak össze és van egy közös lányuk, állítólag nagyon boldogok együtt.

Annak idején elég durva vádakkal illették Salma Hayeket, ugyanis egyesek úgy gondolták, hogy csupán a pénze miatt jött össze a sokak szerint nem kifejezetten jóképű üzletemberrel, de a világsztár cáfolta ezt, és elmondta, hogy valóban nagyon szeretik egymást, a férfinak remek a humora és boldoggá teszi őt, szóval egyáltalán nem egy érdekházasságról van szó.

Itt lehet megnézni a Cannes-ban készülte felvételeket a csodaszép Salma Hayekről és a férjéről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás