promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek ledobta a ruháit, és megmutatta, milyen brutálisan jól néz ki 56 évesen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek ismét emlékeztetett minket arra, hogy nincs nála dögösebb színésznő Hollywoodban.

Salma Hayeket minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni, hiszen az utóbbi évtizedekben szinte az egész világon ódákat zengenek a szépségéről. A csodálatos színésznő eddig olyan alkotásokban tűnt fel, mint például a Desperado, Alkonyattól pirkadatig, Nagyfiúk vagy a Frida – utóbbiban olyan lehengerlő alakítást nyújtott, hogy a munkájáért Oscar-díjra jelölték még 2003-ban.

Salma Hayek legutóbb a Netflix-féle Black Mirror című kultikus sorozatban tűnt fel, hamarosan pedig Angelina Jolie új filmjében láthatjuk őt, szóval továbbra is egy kifejezetten felkapott névnek számít Hollywoodban. Viszont érdekes módon nem a projektjeiről szólnak manapság a hírek, hanem arról, hogy milyen gyönyörű 56 évesen a világsztár, aki időnként egész bevállalós képeket rak ki magáról.

Az utóbbi napokban kétszer is sikerült nagy port kavarnia Salma Hayeknek: először azzal, hogy ledobta a ruháit, és a szaunában készült róla pár tűzforró felvétel, amin mindössze két törülköző takarja az intimebb részeit; másodjára pedig azzal, hogy bikinis fotót posztolt, és olyan észveszejtően néz ki rajta, hogy mindenkinek rögtön leesett az álla a hihetetlenül csábító látványtól.

Salma Hayek szinte már sportot űz abból, hogy felforrósítja a hangulatot a posztjaival, hiszen szinte bármikor is oszt meg magáról kicsit is bevállalósabb felvételeket, azok azonnal végigsöpörnek az egész világon – most is így történt, és ez teljesen érthető, mivel a színésznő valóban annyira ellenállhatatlan, hogy ezeket a fotókat mindenkinek látnia kell róla.

Itt lehet megnézni Salma Hayek káprázatos bikini képét:

Itt pedig a szaunázós fotóit láthatjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás