promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek észveszejtően bevállalós, olyan kivágott ruhát vett fel, hogy attól mindenkinek elállt a szava
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek ismét megmutatta, hogy ő Hollywood egyik legdögösebb színésznője.

Az Oscar-jelölt Salma Hayek első nagy dobása az 1995-ös Desperado című film volt, amiben rengeteg embert elvarázsolt a szépségével, majd 1 évvel később a fél világot elcsábította a Quentin Tarantino által írt Alkonyattól pirkadatig című alkotásban. Onnantól kezdve nem volt megállás a számára, jelenleg is Hollywood legdögösebb színésznői között tartják számon, főleg, hogy most, 56 évesen is elképesztően gyönyörű – sőt, szebb, mint valaha.

Salma Hayeket nemrég az utolsó Magic Mike filmben láthattuk, hamarosan pedig Angelina Jolie új rendezésében szerepel, szóval nem unatkozik, továbbra is aktívan színészkedik. Nemrég Cannes-ban is ott volt, de ott leginkább a külsejével hívta fel magára a figyelmet, ugyanis olyan bevállalós ruhában jelent meg az eseményen, hogy az összes létező tekintet egyenesen rá szegeződött.

Egy sötét lila színű, rendkívül mélyen kivágott, feltűnő ruhakölteményben pózolt a vörös szőnyegen Salma Hayek, akik lenyűgöző volt. Tényleg nagyon nehéz lehetett nem őt nézni, hiszen ellenállhatatlan a nőiessége, ráadásul most ismét bebizonyította, hogy tényleg páratlan a szépsége, nem túloznak a rajongói.

Az biztos, hogy Salma Hayek gigadekoltázsa volt az esemény fénypontja – legalábbis erről árulkodnak a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek.

Sok olyan színésznő van, aki nagyon kicsípi magát Cannes-ra, hogy mindenki róla beszéljen, és úgy tűnik, hogy Salma Hayek is ilyen, hiszen egy egész sereg dolgozott azon, hogy ilyen fantasztikusan nézzen ki. Megérte olyan sokat robotolniuk, mivel valóban nem volt a világsztárnál csábítóbb ember az eseményen – nem csoda, hogy még most a kinézetétől hangos a világsajtó.

Itt lehet megnézni, hogy festett Salma Hayek Cannes-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás