promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izzik a levegő Salma Hayek bikinis fotóitól, 56 évesen is bárkit lepipál a szuperdögös színésznő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek ismét bebizonyította, hogy ő Hollywood egyik legszebb színésznője.

Salma Hayek nevét valószínűleg mindenhol ismerik a világon, hiszen olyan nagy sikerű alkotásokban szerepelt az évek, évtizedek során, mint például a Desperado, Alkonyattól pirkadatig, Sokkal több, mint testőr, Örökkévalók, Nagyfiúk vagy a Frida – utóbbi alkotásban nyújtott alakításáért annak idején Oscar-díjra jelölték, így egy életre megmutatta mindenkinek, hogy ő nem csupán dögös, hanem piszok tehetséges is.

Salma Hayek természetesen még mindig aktív, folyamatosan izgalmas projekteket vállal, ráadásul hihetetlen módon egyre csak szebb lesz. A rajongótábora percről percre duzzad, már több, mint 26 millió követője van Instagramon, és ez leginkább azért van, mert az embereket érdekli a színésznő, és látni akarják a legújabb fotóit, hátha akad közöttük pár bevállalósabb darab is.

Nos, Salma Hayek ismét egy tűzforró képpel varázsolta el a követőit, ugyanis bikinibe bújt, és megmutatta a világnak a fájdalmasan tökéletes alakját – a kommentelők pedig nem győzik dicsérni őt, és egyszerűen nem akarják elhinni, hogy a világsztár már 56 éves is elmúlt, és mégis könnyedén le tudja pipálni a nála akár 20-30 évvel fiatalabb nőket is a csábító kinézetével.

Valóban hihetetlenül lenyűgözően néz ki Salma Hayek, és ezzel valószínűleg ő is tisztában van, ezért is rak ki magáról ilyen arcpirító felvételeket. A visszajelzések alapján az emberek nagyon örülnek, ha a színésznő ilyen fotókkal kedveskedik nekik, hiszen sokak szerint nincs is nála szebb, ellenállhatatlanabb hollywoodi sztár – ezzel a véleménnyel pedig nehezen lehetne vitatkozni.

Itt lehet megnézni Salma Hayek új bikinis fotóját, illetve alatta egy régebbit is beraktunk, hogy még jobb legyen ez a nap:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás