promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szállodai takarítónő mindennap pikáns üzeneteket hagy de egyszer már a bugyiját is odaadta, félek nem sokáig nem tudok már neki ellenállni
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A feleségem nem veszi észre mi folyik itt, én meg egyre jobban be vagyok gerjedve.

Márk a feleségével együtt elment egy három hetes kikapcsolódásra. Ebben semmi furcsa nem lenne, ám egyik nap összefutott a szálloda takarítónőjével és ekkor minden megváltozott. Most az ő történetét olvashatjátok:

Egészen elképesztő dolog történt (vagyis még nem történt) velem és olyan férfias, állatias ösztönök ébredtek fel bennem, amiről fogalmam sem volt, hogy bennem vannak. A feleségemmel négy éve vagyunk házasok, jó a házasságunk, nem panaszkodok. Igyekszünk életben tartani a szenvedélyt, így évente kétszer-háromszor elmegyünk egy hosszabb vakációra, ahol csak egymással foglalkozunk, szerencsére megtehetjük. Most is így döntöttünk és egy nívósnak mondható szállodát választottam. A megérkezésünk és az első három napunk kellemesen zajlott, összebújtunk, romantikáztunk, beszélgettünk. Aztán a harmadik nap történt valami... 

A szobában voltam, a feleségem pedig lement egy masszázsra, amikor kopogást hallottam. Kinyitottam az ajtót és a takarítónő állt ott. Hát, nem hazudok, azonnal beindultam. Mintha egy felnőttfilm forgatásáról szökött volna meg ez a tüzes csajszi. Szemtelenül fiatal volt és gyönyörű, még a munkaruhájában is. Csábosan rámmosolygott és megkérdezte bejöhet-e. Régen jöttem már zavarba, de most nem jött ki hang a torkomon. Ő felkacagott és azt mondta majd később visszajön. Majd sarkonfordult és elment, de egyszer még visszakacsintott.

Évek óta nem éreztem magam ennyire fickósnak, egész nap a lány járt a fejembe. Sosem csaltam meg a feleségem, de most arra gondoltam, hogy annyit megengedek magamnak, hogy behívom takarítani és addig beszélgetünk egy kicsit. Az talán még nem bűn, nem? Egy kis izgalom a nyaralásban.

Alig vártam a másnapot, a feleségemet leküldtem koktélozni és csak vártam, vártam. Majd meghallottam a kopogást. Lazán kinyitottam és megint ott állt, ismét mosolygott és megkérdezte bejöhet-e, én pedig megtaláltam a hangom és igent mondtam. Nagyon jól elbeszélgettünk, vicces volt és ahogy hajolgatott... Úgy alakult, hogy másnapra már a feleségemnek is megtetszett ez a napközbeni énidő, így magától ment el, én pedig megint vártam a takarítólányt, akit mint megtudtam Letíciának hívnak. Még a neve is gyönyörű. Kopogás, kérdés, beinvitálás, majd mikor kiment, akkor mondta, hogy hagyott nekem valamit az egyik zakómban.

Gyorsan átnéztem a ruháimat és egy bugyi volt az. A bugyija. Anélkül ment ki az ajtón. Szétfeszített a vágy, alig tudtam a feleségemre figyelni, de nem akartam semmi őrültséget csinálni. Másnap, szokásos. De már meg se kérdezte, hogy bejöjjön-e, csak befáradt. Megkérdezte, tetszett-e a tegnapi ajándéka. Nagyon is... feleltem. Közelebb lépett és egy cetlit tett a nadrágzsebembe. Már nem is takarított, csak kiment. Izgatottan olvastam el mit írt: a pikáns üzenetben annyi állt, hogy minden nap rám gondol. Nem hittem el. Alig bírtam magammal. Már a feleségemnek is feltűnt, hogy teljesen szét vagyok esve, de arra fogtam, hogy csak túl sok stressz gyülemlett fel és most jön ki rajtam.

Az üzenetek azonban nem maradtak abba és egyre szemtelenebbek lettek: Az utolsóban már konkrét helyet és időt írt, ahol egymáséi tudunk lenni. Nem tudom engedhetek-e életemben egyszer a csábításnak, félek, ha most nem teszem, akkor egész életemben bánni fogom. De vajon a feleségem szemébe tudok majd nézni?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás