promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen szóval véleményezte Budapestet Hugh Jackman, ezt gondolja fővárosunkról az X-men filmek sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hugh Jackman olyat mondott Budapestről, amit soha nem fogunk elfelejteni.

Aki egyszer Budapestre látogat, az visszavágyik. Legalábbis a külföldi színészek és világsztárok többször is azt mondták, hogy olyan jól érezték magukat Magyarországon, hogy bármikor szívesen visszajönnének. A legtöbben viszont túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy akár csak néhány napra leruccanjanak kis hazánkba. Sőt, valakinek 80 évet kell arra várnia, hogy eljusson hozzánk, ilyen például Christopher Walken, aki csak azért vállalta el a Dűne 2-t, hogy Budapestre utazhasson. Arnold Schwarzenegger pedig olyat mondott Magyarországról, amit világsztár előtte még nem.

A legjobbat viszont Jason Statham nyilatkozta, aki véleményt mondott a pesti emberekről, és azt is elárulta, milyen furcsa szuvenírt vitt haza tőlünk.

Kevesen tudják, de Hugh Jackman kétszer is járt nálunk: először azért, mert egy reklámfilmet forgatott. Ez volt az a kisfilm, amiben egy őrült rajongó biciklivel végigkergette az X-men filmekben Farkast játszó színészt egész Budapesten. Hugh Jackmannek annyira tetszett Magyarország, hogy néhány évvel később újra visszajött.

Ha egy híres világsztár idelátogat, akkor érdemes nyitott szemmel járni az utcán, mert bárhol beléjük lehet botlani. Harrison Ford például mindenhova biciklivel járt, és örömmel fotózkodott mindenkivel, de a szervízben, ahová a biciklijét vitte, még barátságosan meg is kávézott a dolgozókkal, aztán el is mosogatta a csészéket. Antonio Banderas pedig egyszer csak betoppant Budapest egyik híres kávézójába, és kérette a tulajdonosnőt, hogy megdicsérje a süteményét.

Hugh Jackman is nagyon közvetlenül viselkedett a rajongókkal, akik fotót vagy aláírást kértek tőle. Aztán felrakott egy szelfit az oldalára, amit egyszerűen imádott mindenki. A Farkast játszó színész ugyanis a szálloda ablakából csinált képet a Lánchíddal és a budai várral a háttérben, és egyetlen szóval jellemezte Budapestet:

„gyönyörű”.


Ez nagyon meghatotta a rajongókat, akik alig várják, hogy ismét Farkasként, pontosabban Rozsomákként láthassák őt. Hugh Jackman ugyanis visszatér kultikus szerepében a nyáron debütáló Deadpool és Rozsomákban, de sajnos egyelőre úgy tűnik, hogy a színész jól megszokott szinkronhangja, Sinkovits-Vitay András már nem vállalja be a munkát. A rajongók pánikba estek, mikor meghallották a film szinkronos előzetesét, és reménykednek benne, hogy a szinkronstúdió több pénzt fog arra áldozni, hogy Sinkovits-Vitay méltányos honoráriumban részesüljön, és ne ezen múljon a Deadpool 3. részének hazai sikere.

Ez volt az a reklám, amit Hugh Jackman Budapesten forgatott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás