promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul belépett a pesti boltba Harrison Ford, és nekiállt mosogatni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harrison Ford egyszer csak megjelent a pesti üzletben, majd elmosogatott egy kellemes kávézás után.

Jó érzéssel tölthet el minket a tudat, hogy a világsztárok ennyire szeretik Magyarországot, és ennyire elismerően nyilatkoznak Budapestről, ha kérdezik őket. Arnold Schwarzenegger korábban olyan jelzővel illette hazánkat, amivel még egyik külföldi híresség sem, Christopher Walken pedig csak azért vállalta el a Dűne című filmet, mert így végre ellátogathatott a magyar fővárosba; nem mellesleg a híres színész a Fiumei úti sírkertben forgatta az egyik jelenetét, amiben azzal a magyar színésszel együtt játszott, aki a napokban a Promotions-nek mesélte el, hogyan zajlott a forgatás, és miként nosztalgiázott Denis Villeneuve-val, akivel már a Szárnyas fejvadász 2049-ben is együtt dolgozott.

Merthogy a Szárnyas fejvadász folytatását is hazánkban forgatták, így aztán a főszerepeket alakító Ryan Gosling és Harrison Ford huzamosabb ideig tartózkodott Magyarországon. Utóbbi ráadásul a biciklijét is magával hozta, mert a Star Wars: Az ébredő Erő forgatásán történt balesete után odafigyel arra, hogy építse és edzésben tartsa az izmait.

Harrison Ford számos helyen megfordult, amíg Magyarországon forgatott: először betért egy bicikliboltba, hogy megcsináltassa, majd kitekert Kisorosziba, ahol megreggelizett, aztán egy kutyasétáltató párral fotózkodott. A színész egyébként örömmel készített fényképet a rajongóival, például azoknak az éttermeknek az alkalmazottjaival is, akik kiszolgálták őt, de olyanra is volt példa, hogy a Pásztor révnél két rendőrrel, két fiatalemberrel, és egy hölggyel csinált közös fotót.


A Star Wars és az Indiana Jones sztárja aztán egyik biciklizés után kénytelen volt visszatérni abba a boltba, ahol előtte megcsinálták a kerékpárját, mert felborult a járművel, és meg kellett húzatnia az egyik pedálját. Aztán olyan jól elbeszélgetett a dolgozókkal, hogy egy kávét is megivott velük, majd ezt követően elmosogatott minden csészét.

Az RTL utána a bicikliboltban készített riportot, ahol a dolgozók még többet meséltek Harrison Ford látogatásról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás