promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egész Budapesten végigkergette Hugh Jackmant egy őrült rajongó, mikor a Margit-szigetre értek, rafkós módon rázta le üldözőjét a világsztár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hugh Jackmant egy őrült rajongója üldözte Budapesten.

Hugh Jackman a világ egyik legismertebb világsztárja, aki nem csak a színészkedésben jeleskedik, de énektudásával is többször levette már a lábáról a rajongóit. Legismertebb szerepe az X-men filmek Farkasa - eredeti nevén Rozsomák -, amitől a 2017-es Loganben búcsúzott el; legalább eddig ezt hittük.

Nemrég ugyanis berobbant a nyáron érkező Deadpool & Rozsomák első előzetese, amiben Hugh Jackman ismét magára ölti a szuperhős mutáns szerepét - ezúttal viszont a képregényekben ismert, jellegzetes kék-sárga jelmezét fogja viselni. A Deadpool & Rozsomák az idei év egyik legvártabb filmje, és biztos, hogy kasszát fog robbantani, hiszen az első kedvcsinálóját is olyan sokszor nézték meg 24 óra alatt, hogy minden idők legnézettebb előzetese lett.

Hugh Jackman egyébként korábban Budapesten is járt, több mint 10 évvel ezelőtt nálunk forgatta a Lipton egyik reklámját. Ez egy nagyon viccesen sikerült videó volt, amit a mai napig meg lehet találni a legnagyobb videómegosztó portálon.

A Lipton reklámjában Hugh Jackman egyik reggel elindul, hogy kocogjon egy jót Budapesten. Azonban egy őrült rajongója rögtön kiszúrja őt, és azonnal a nyomába ered biciklivel. A rajongó aztán egész Budapesten a világsztárral tart, bár Hugh Jackman ennek már akkor sem örül, mikor a fickó őrült módon, üvöltözve hívja fel mindenki figyelmét arra, hogy ki is futkározik mellettük az utcán; nem beszélve arról, amikor a Szabadság-hídon mögötte bömbölteti a zenét. Hugh Jackman aztán vélhetően a Margit-szigeten belebotlik egy Lipton teásba, majd egy ravasz trükkel eléri, hogy az őrült rajongó egy másik személyt vegyen üldözőbe.

Az X-men filmek sztárja ugyan nem szólal meg magyarul ebben a reklámban, viszont az is jó érzéssel tölti el az embert, hogy látja Budapest jellegzetes utcáit, épületeit, és arra gondol, hogy Hugh Jackman korábban tényleg itt kocogott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás