promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki azonnal rácuppant erre a videóra, rohamtempóban terjed az év legvártabb filmjének előzetese, ez valóban a haldokló Marvel Megváltója lehet
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Marvel egyetlen filmet küld idén a moziba, de az akkorát fog szólni, hogy leesik tőle az állunk.

A rajongók egyre jobban kiábrándultak és ráunnak a Marvel Filmes Univerzumra. Nem csoda, hiszen a 2019-ben bemutatott Bosszúállók: Végjáték óta alig készült olyan mozifilm vagy sorozat, ami valóban megütötte volna a Végtelen Sagába tartozó produkciók szintjét; legutóbb a Loki című sorozat 2. évadja hozott kritikai elismerést és pozitív nézői visszajelzéseket a MCU-nak, ezzel szemben a Marvelek brutálisan nagyot bukott világszerte.

Tényleg kellene már egy Marvel-film, ami újra milliószámra csábítaná a mozikba az embereket, ami úgymond messiásként válthatná meg a haldokló univerzumot, és úgy tűnik, erre minden esély megvan az idei évben. 2024-ben a Marvel csupán egyetlen filmet küld moziba, de az a film olyan lesz, hogy leesik tőle az állunk.

A SuperBowl keretein belül debütált a Deadpool & Wolverine (magyarul: Deadpool & Farkas vagy Deadpool & Rozsomák) első előzetese, amiben végre betekintést nyerhetünk, milyen is lesz az első olyan Deadpool-produkció, ami az MCU részét fogja képezni.

Ryan Reynolds többször hangoztatta, hogy a 3. rész ugyanolyan véres, erőszakos, és nyers lesz, mint az első két etap, és ezt már az első kedvcsináló is bizonyítja.


Az első előzetes azt már megmutatta, hogy Wade Wilson-ért eljön a Loki sorozatban megismert TVA, de egyelőre egyetlen vendégszereplőt sem fedtek fel. Ez nem is baj, valószínűleg a második, nagy előzetes sem fogja lelőni a meglepetéseket, csak többet fogunk látni Hugh Jackman Wolverine-jéből, aki ebben a filmben végre képregényhű jelmezt kapott.

Tekintve, hogy mekkora titkolózás van a Marvel messiásaként nevezett produkció körül, nagyon sok visszatérésre, meglepetésre, meghökkentő cameóra számíthatunk a filmben, és ismerve Ryan Reynolds-ot, biztosra vehetjük, hogy ez a film tényleg olyan darab lesz az MCU-n belül, amire újra érdemes lesz jegyet váltani.

Bár a július 26-án érkező film címe Deadpool & Wolverine lesz, Hugh Jackman nem sokkal az előzetes debütálása után odapörkölt kicsit Ryan Reynolds-nak azzal, hogy átalakította azt Wolverine & S*ggfej-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás