promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hugh Jackmant gúnyolja az egész internet, mi történt a hollywoodi színész kinézetével?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hugh Jackmann újra elkezdte kigyúrni magát, a látvány hihetetlen. 

Az ausztrál származású, 55 éves színész ma Hollywood egyik legnagyobb arca. Az áttörést a 2000-es X-Men hozta meg számára, több mint egy évtizeden át visszatért ikonikus szerepébe. A sztár idén visszatér a Deadpool 3-ban, amely idén júliusban jelenik meg, és nemrégiben az Instagramon mutatta be, hogyan formálja magát az akciódús szerephez. Hugh megmutatta növekvő izmait, miközben megosztott egy videót arról, ahogy súlyokat emel az edzőteremben. Szinte rá sem lehet ismerni, akkora bicepszei lettek, most tényleg durván kigyúrta magát.  

Aki nem emlékszik az ikonikus filmjére, annak íme egy kis segítség: 

Videójában látható, ahogy a színész grimaszol, miközben emelgeti a hatalmas súlyzókat. A poszthoz a következőt írta: "Nincs szabadnap – kivéve holnap. Megint farkassá válok".

A rajongók aztán egyből kiszúrtak egy-két hibát Jackmann felvételén, vagyis azt, hogy  Hugh lábai nem igazán passzolnak a hatalmas karjaihoz. A kommentszekciót elárasztották a fitneszrajongók, akik brutálisan kigúnyolták, mivel azzal vádolták, hogy nem fordít elég figyelmet a lábára. Sokan viccesen megjegyezték neki, hogy bizony többször kihagyta a lábnapot. 

- A lábnappal mi lesz?  Vagy a CGI megjavítja?  - olvasható a kommenteknél. 

Mindannyian a rövidnadrágodról lógó szívószálakról nyilatkozunk. Igen, a lábadra gondolok - jegyezte meg egy másik kommentelő gúnyosan. 

Mások azonban nem voltak annyira kritikusak a sztár edzési rutinjával kapcsolatban. Sokan megjegyezték, hogy a színész 55 éves, és az embereknek szinte soha sem sikerül így kinézniük ebben a korban. Az biztos, hogy csak kevesen szánnak ennyi idősen ennyi időt az edzésre, de Jackmann esete azért is más, mert neki egy szerep kedvéért kell teljesen átváltoznia. Az idősödés azonban már látszik rajta, jócskán elkezdett őszülni a hosszabb szakáll, amit most magán hagyott. 

Forrás: Daily Star

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás