promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen magyarul kezdett beszélni a Star Wars filmek Obi-Wan Kenobija, Ewan McGregor erőteljes kiejtésétől lehidaltak a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Star Wars-filmek Obi-Wan Kenobija magyar nyelven szólt a rajongókhoz, és meglepően jól.

Ewan McGregor-t nem csak a Star Wars rajongói ismerhetik, hiszen megannyi filmben és szerepben láthattuk már, de kétségtelen, hogy a neve hallatán mindenkinek a messzi-messzi galaxis jut eszébe. Az 52 éves színész játszotta a Star Wars előzményfilmekben Obi-Wan Kenobi karakterét; a Jedi mestert, aki kitanította Anakin Skywalkert. Ewan Mcgregor aztán nemrég visszatért kultikus szerepében, mégpedig saját sorozatában, az Obi-Wan Kenobiban, ami eléggé megosztotta a rajongókat, de abban mindenki egyetértett, hogy a színész továbbra is tökéletes a karakter megformálására.

Hogy az Obi-Wan Kenobi egyébként kaphat-e majd 2. évadot, arról továbbra is csak pletykákat hallani - egyes források szerint maga McGregor is lobbizik azért, hogy folytatás készüljön a szériához, de nem biztos, hogy a rajongók örülnének neki; bár hozzá kell tenni, hogy mindig jó viszontlátni őt fénykarddal a kezében, és hallani tőle Kenobi legendás beköszönését:

„Hello there” (Üdv neked).


Ewan McGregor persze nem csak a Star Wars-produkciókban nyújtott nagyszerű alakítást, elég csak olyan filmeket megemlíteni, mint A lehetetlen, a Moulin Rouge, a Trainspotting, az Álom doktor, A sziget, a Nagy Hal, vagy a Barátom, Róbert Gida.

Azt azonban kevesen tudják róla, hogy 10 évvel ezelőtt egy reklámfilmben többek között magyarul is megszólalt.

Emlékezhetünk még arra, amikor az ING bejelentette tervét, miszerint európai biztosítási és vagyonkezelői üzletágát tőzsdére vigye nyílt részvénykibocsátás keretében, így biztosítva annak önálló jövőjét. Ezzel összefüggésben a biztosítócég azt is közölte, hogy márkanevét NN-re változtatja. Ez egy olyan változás volt, aminek hírét a biztosítócég minél több országba, lehetőleg helyi nyelven akarta eljuttatni, és ehhez két dologra volt szüksége:

egy reklámfilmre és egy húzónévre.

Így jött a képbe Ewan McGregor, aki az alábbi videóban nemcsak cseh, szlovák, bolgár, román, és görög, de magyar nyelven is elmondta, hogy az ING új neve NN lesz.

„Vagy ahogy magyarul mondjuk...ING biztosítóból NN lesz”

- mondja a Star Wars-filmek Obi-Wan Kenobija az alábbi videóban, és meg kell hagyni, elég ügyes kiejtéssel; azt is mondhatnánk, hogy benne van az Erő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás