promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rajtakaptak: ennyi és nagyon megbeszélném valakivel - olvasónk kiborult
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A másik felet sosem hallgatják meg?

Ádám érezte, hogy valami nem oké otthon és a tettek mezejére lépett, most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok Kedves Promotions olvasók! eléggé durva dolog miatt írok nektek. A barátnőm korábban ért haza a melóhelyről, ahogy egyébként több fejes is dolgozik, és az mindig nagyon imponált, hogy csak velem van jóban, még ilyen pénzes társaságban is.

Van egy párkapcsolatom (ahogy említettem) és egészen rendben vagyunk, Ő nem enged az egyébként borzasztó természetemnek, de éppen emiatt érzem, hogy nem az igazi ami köztünk van. Azonban... Elképesztően rám csavarodott a szomszéd lány, meg tetszett ez a kedves cuki kisugárzása, mindig volt közöttünk valami vibrálás.

Emellett pedig van egy boltos hölgy, alattunk, nem olyan sokkal, aki szintén felkeltette a figyelmemet. Ennyi névvel azt mondhatná az olvasó, hogy minden sérelem jogos és semmi sem az, de egyelőre inkább abban maradunk, hogy nyitva tartom a szemem.

Végül aztán majdnem rajtakaptak, amikor flörtölem egy lánnyal, aki szintén földöntúli szépségnek tűnt. Nehézkesnek tűnik a nyelvezet?

Nem meglepő: ugyanis a hölgyek kisugárzását és külsejét figyelembe venni, meg dolgozni az érzésekkel... Az egészen biztos nem egy estés történet:

Teljesen össze vagyok zavarodva és nem egészen tudom kellene-e lépnem, akkor hogyan, hova és kivel. Meddig mehetek el büntetlenül? Hogyan kellene intéznem ezt a dolgot, ami teljesen tiltólistás? Mindegyik lány nagyon vonz és nem az a kérdés, hogy megcsalom-e a barátnőmet, hanem az, hogy melyikükkel. Tulajdonképpen a flörtöléses rajtakapás után a kapcsolatunk milyenségét tekintve szerintem ő is számít rá, hogy be fog figyelni egy harmadik.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás