promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férjem egyetlen mondattal tönkretett mindent amit eddig felépítettünk, a szüleim még arra sem kíváncsiak miért döntöttünk így
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy felháborodott nő elárulta, hogy miután férje képtelen volt arra, hogy befogja a száját, az egész kapcsolatát tönkretette a szüleivel.

Még a legjobb családokban is előfordulnak összetűzések egy-egy közös vakáció után, egy nő azonban most megosztotta, hogyan tette tönkre egyetlen mondattal az egész családi nyaralását férje, miután az egyik este túl sok bort ivott, ekkor elhangzó szavai pedig olyannyira megérintették a hölgy szüleit, hogy azóta nem is beszélnek lányukkal.

A közös hajóúton az utolsó előtti éjszakánkon mindannyian megittunk néhány pohár bort a vacsorán, és amikor a jövőnkkel kapcsolatos kérdések újra felmerültek, a férjem egyszerűen elvesztette a nyugalmát, és elmondta nekik. egyértelműen: "Soha nem vállalunk gyereket, szóval jobb ha hagyjátok is ezt a témát. Ezek után mindenki el tudja képzelni, milyen jól sikerült. a nyaralás hátralévő része.

Miután a férjem ezt mondta, döbbent csend lett az asztalnál, majd apa és az anya könnyek között iszkolt el a helyszínről. Ezek után persze a feszültség egyre csak nőtt a nyaraláson. A hajóút utolsó estéjén a szüleim azt mondták, hogy egyedül akarnak enni a szobájukban és amikor már végleg elbúcsúztunk egymástül, a dolgok hihetetlenül feszültek voltak. Azóta már hetek teltek el, és az üzeneteimre még mindig rövid és szűkszavú válaszokat kapok tőlük, és minden próbálkozásomat figyelmen kívül hagyták arra vonatkozóan, hogy megmagyarázzam a döntésemet.

A férjem többször is bocsánatot kért azért, ahogy viselkedett, és bár nem akarom vele szembesíteni, de nagyon aggódom amiatt, hogy ez az egyetlen incidens örökre tönkretette a kapcsolatomat a szüleimmel.

- írta le a nem mindennapi történetet a neve elhallgatását kérő nő a Daily Mail-nek.

A megtört szívű nő egyébként azt a tanácsot kapta az emberek nagy részétől, hogy ne érezze magát bűnösnek a férjével közös döntése miatt, az ugyanis hogy nem vállalnak gyereket még nem a világ vége és ezt a szüleinek is meg kell értenie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás