promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi újra Playmatenek áll? Fehérneműs képek láttak róla napvilágot
Borítókép:  YouTube/LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A látvány nem gyenge, mondjuk úgy.

Kis hazánkban nem szűkölködünk gyönyörű nőkben, Hajdú-Bihar megye is sok szépséget adott már a közéletnek, de még ebből a mezőnyből is kiemelkedik Bódi Sylvi. A furán írt keresztnév természetesen egy egyszerűbb nevet takar: Sylvi modellkarrierje előtt az egyszerű latin eredetű Szilvia néven volt ismert.

Mondhatnánk, hogy Sylvit az Úr is modellnek teremtette, és valószínűleg igazunk is van. Ehhez a szakmához ugyanis nem elég a fény visszaverése (ezzel a fizikai tulajdonsággal igen sok teremtmény rendelkezik), de még az esztétikus külső sem: nem árt élvezni a szereplést, és bizony pózolni is tudni kell a kamerának.

Sylvi már egész korán elkezdte a szereplést: egy interjúban említette, hogy élete első fotósorozata 13 évesen készült róla, és 3 évvel később, 16 évesen (1981-es születésű) megnyerte a Magyarország Tini Szépségkirálynője versenyt.

A modellt saját bevallása alapján már nagyon korán elkezdték a fotósok bombázni az ajánlataikkal, mivel korán kezdett nőiesedni, ám nagyon sokáig elzárkózott a meztelen fotózás elől.

Szerencsére azért teljesen nem zárkózott fel, és a Playboy felkérését végül el is választotta, 2002+ben pedig meg is választották az év Playmate-ének: ő volt hazánk első Playmate-je.

Bár a Playmate választás régen volt, Sylvi azóta sem tűnt el a közéletből, sőt: a 21. század adta lehetőségeket kihasználva folyamatosan tudósít magáról, az Instagramon pedig igen gyakran még fényképeket is közzétesz magáról.

Ebben a különösen vonzó fehérneműszettben közzétett fényképsorozata pedig kiváló példája annak, hogy hiába volt már régen az a Playmate-választás, Sylvi szépsége bizony nem kopott az idők alatt, ma is ugyanolyan vonzó, mint több mint 20 évvel ezelőtt, amikor a nyuszis magazin arcául válaszották.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás