promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Bódi Sylvi teljesen levetkőzött, a brutál bevállalós képeiről beszél a fél internet
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi most is elképesztően néz ki, ezt mindenkinek látnia kell.

A szépségkirálynőből lett Playmate, Bódi Sylvi hosszú évek, évtizedek óta számít Magyarország egyik legdögösebb nőjének. Annak idején szinte az összes férfimagazin címlapján ott volt, az egyik legfelkapottabb modellnek számított. A szépsége egy kicsit sem fakult meg, viszont egy kicsit kikerült a reflektorfényből, és csak viszonylag ritkán láthatjuk őt a tévében, különböző műsorokban.

Bódi Sylvi most is mindenkit elvarázsol a gyönyörűségével, akárhol is tűnik fel. A kommentelők szerint ő egy olyan különleges vonzerővel rendelkezik, ami egyszerűen ellenállhatatlan. Talán ennek is köszönheti azt, hogy ennyire híres modell, és mondhatni szexszimbólum lett hazánkban – jelenleg is nagyon népszerű, rengeteg követővel rendelkezik és folyamatosan kapja a dicséreteket a képeihez.

A minap elképesztően bevállalós képeket osztott meg magáról Bódi Sylvi, ugyanis teljesen pucéran szerepel rajtuk. Igazán művészi, fekete-fehér felvételekről van szó, amik pillanatok alatt felforrósították a hangulatot, hiszen felfoghatatlanul csábító rajtuk a híresség, aki ismét bebizonyította, hogy valóban ő Magyarország egyik legdögösebb nője.

Mondani sem kell, hogy ezekre a posztokra is csak úgy özönlöttek a pozitív kommentek, dicséretek, hiszen az emberek nem győzték hangsúlyozni, hogy mennyire vadító a fotókon Bodi Sylvi. Volt, aki hosszasan leírta, hogy milyen gyönyörű, szóval a modell ismét boldoggá tette a hűséges hódolóit, rajongóit pár intim felvétellel, amik tényleg nagyon jól sikerültek, mondhatni tökéletesek.

Itt lehet megtekinteni Bódi Sylvi képeit, de természetesen csak saját felelősségre, hiszen ugyan nem látszik a felvételeken semmi „olyan”, akkor is meztelen rajtuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás