promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kaptam egy emailt a férjemtől, amikor megnyitottam az egész életem összeomlott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyetlen betűt írt el a címben, ezért kaptam én a levelet.

Olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Promotions.hu csapat!

Szeretném megosztani veletek az én történetemet, amelyben egy olyan helyzetbe kerültem, amire soha nem számítottam volna. 34 éves vagyok, és 5 éve vagyok férjnél. Minden jónak tűnt az életemben, férjem középvezető egy multinacionális vállalatnál, és mindig is megbíztam benne.

Tulajdonképpen tipikusnak mondható életünk volt: évi 1-2 nyaralás, én kisebb intenzitású irodai munkát végzek, férjemnek céges autó, szép lakás, kutya - középosztálybeli mindennapok.

Azonban nemrégiben egy e-mailt kaptam tőle, alig jutottam szóhoz a döbbenettől.

Eleve meglehetősen ritkán küld a férjem nekem e-mailt, hát még a céges fiókjáról. A levél tartalma meglehetősen furcsa volt: egy lefoglalt utazás részletei álltak benne. Meglepő módon az időpont, amikorra foglalták, pont akkorra esett, amikor otthon azt mondta, hogy céges útra kell mennie. 

Az üzenet mindenképpen az én címemre volt küldve - de a benne csatolt dokumentumokon nem az én nevem állt, hanem egy másik nőé, akinek a neve alapján a férjem elírhatta a címzettet.

Rákerestem a közösségi oldalon, és a döbbenettől alig jutottam szóhoz: volt vele pár közös ismerősöm a férjem baráti köréből, de eddig nem tudtam, ki ő. A megtalált üzenet viszont félreérthetetlen volt.

Felháborító volt, hogy a férjem hogy viselkedhet így velem, és az is, hogy hogy lehet ekkora ostoba, hogy elírja a címzettet. Amikor kérdőre vontam, nem is tagadott, nem is tudott volna - én azóta elköltöztem otthonról, és nem tudom, mit csináljak.

Nehéz szavakba önteni az átélt fájdalmat és csalódást. Azonban úgy érzem, hogy fontos megosztanom ezt a történetet másokkal, hogy mások is tanulhassanak belőle.7

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy soha ne vegyük készpénznek azokat a dolgokat, amiket az emberek mondhatnak, és mindig legyünk óvatosak a bizalommal. Hálás vagyok azért, hogy felfedeztem ezt az igazságot, bár nehéz volt elfogadni.

Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a levelet, és remélem, hogy mások is megfontolják a tanulságokat ebből a történetből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás