promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bejelentették a tavalyi év egyik legsikeresebb TV-műsorának új évadát, ez lehet a csatorna utolsó esélye a borzasztó nézettségi statisztikákat látva
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsor annyira sikeres volt, hogy egy év alatt két évadot is berendeltek belőle, idén tavasszal érkezik a harmadik etap.

Tavaly igazi felüdülést jelentett a Viasat 3 és a WMN szerkesztőségének, illetve Geszti Péternek az összefogásából született Adom a napom című műsor, ahol az ismert énekes, tévés személyiség és reklámszakember olyan hazai celebeket szólaltatott meg emberközeli módon, akik jellemzően egy lépéssel hátrébb tartózkodnak a reflektorfényektől, vagy ha mégsem, akkor sem az ő magánéletükkel van tele a bulvársajtó.

Ezekről a beszélgetésekről mi is több alkalommal beszámoltunk, Geszti Péter vendége volt többek között a botoxra készülő Mihalek Enikő és az ezen kiakadó Pataki Ági, Bud Spencer "magyar lánya", Ráskó Eszter, Kajdi Csaba és Dundika is.

Az első évad augusztus 28-án startolt, és 20 részt élt meg, a csatorna már menet közben berendelte a folytatást. A második etap november 6-án indult el, és habár az őszi csúcsszezon közepén az elsőnél gyengébb számokat hozott az utolsó, Fluor Tomival készített utolsó adás (szám szerint a 16.) végén Geszti Péter bejelentette, hogy érkezik a harmadik évad is.

Most kiderült az is, hogy erre mikor fog sor kerülni, és lehullt a lepel a résztvevő interjúalanyok névsoráról is. Az Adom a napom harmadik évada április 15-én este 8 órakor fog elindulni a Viasat 3 képernyőjén, és öt héten keresztül lesz látható, a korábbiakhoz hasonlóan hétfőtől csütörtökig, és továbbra is a WMN.hu-val közös együttműködésben, ahol az egész napos élő streaminget lehet majd követni.

Újdonság lesz azonban, hogy e-mailen keresztül (hello@adomanapom.hu) a néző is tehetnek majd fel kérdéseket a meghívott vendégeknek. Tavaly például Tóth Vera beszélt róla, hogy hogyan érintik a húgát, Tóth Gabit érintő támadások, a nézőktől egészen biztosan nagyon érdekes kérdéseket kaphatott volna az énekes-testvérpár, ezt az adásrészletet itt tudjátok megnézni:

Ami azonban az új vendégek névsorát illeti, néhányuknak már most elárulták a kilétét, Geszti Péter kérdezi majd többek között a gyerekvédelmi tüntetés miatt kifejezetten nagy reflektorfénybe került Osváth Zsoltot, de érkezik az Adom a napom stúdiójába Koltai RóbertMolnár Ferenc „Caramel”Radics GigiSváby AndrásKiss GergelyÁbel Anita és Verebes István is. A paletta ezúttal isszínes lesz, hiszen az új részekben műsorvezetők, üzletemberek, színészek, zenészek és sportolók is részt vesznek majd.

A Viasat 3 egyébként jó ideje nagyon rosszul teljesít a nézettségi statisztikák alapján, legtöbbször még a 10-es toplistáról is leszorul a kereskedelmileg kiemelt 18-49-es korosztály körében az esti műsorsávban, könnyen lehet, hogy Geszti műsora segíti majd ki őket a bajból.

Forrás: SorozatWiki

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás