promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntött a TV2, Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatát pártolja? Mindenki azt találgatja miért történt ez
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Furcsa dolgot találgatnak az Ázsia Expressz kapcsán, mindenki arról beszél, hogy miért Mikes Anna és Krausz Gábor?

Egészen hihetetlen az a fajta érdeklődés, ami Magyarország újdonsült álompárjára irányul, bármit tesznek, mondanak, vagy csinálnak, mindenki tudni akar róla. Talán azért fűzi ilyen mély érzelem az embereket Krausz Gábor és Mikes Anna párosához, mivel szerelmük valóban egy igazi tündérmeséhez hasonlít. Az összetört szívű, vad kinézetű, ám lelkében annál érzékenyebb Krausz Gábor, akit mindenki a zárkózottságáról és a megközelíthetetlenségéről ismert találkozott a törékeny, gyönyörű, bájosan csevegő Mikes Annával és ne lehetett nem észrevenni, hogy mennyire összeillenek. Az egész ország reménykedni kezdett és egy emberként örültek annak, hogy hétről hétre végignézhették a kapcsolatuk alakulását, ami végül beteljesedett és beismerték, hogy igen, egymásba szerettek.

A TV2 természetesen örült a kapcsolatuknak, hiszen rengeteget profitálhatnak egy olyan szerelmes párral, aki az ő adásaik alatt szeretett egymásba, amellett, hogy a Dancing with the Stars önmaga jogán is nagyon sikeres műsor, idén valószínűleg a Mikes-Krausz szál miatt többen kapcsoltak oda, mint az előző évadok alatt.

A TV2 úgy döntött, hogy meglovagolja ezt a hirtelen jött sikert és egy másik nagyon kedvelt műsorukba szerződteti le a párt: az Ázsia Expresszben bizonyíthat Mikes Anna és Krausz Gábor. A fiatalok már nagyon izgatottan készülnek az indulásra és ahogyan azt már a Dancing alatt megszokhattuk, remekül kommunikálnak a nézőkkel a több szavazat reményében. A Dancing with the Starst végül megnyerték a kitartásukkal, nem csodálkoznánk, ha ebben a műsorban is egészen a célig menetelnének.

Felröppent a pletyka, hogy Tóth Gabi is indul az idei Dancing with the Starsban, ami egy nagyon különös helyzetet eredményezne: Krausz Gábor volt felesége és jelenlegi párja egymás vetélytársai lennének, amit vélhetően a nézők nagyon élveznének.

Így adta magát a kérdés, hogy az Ázsia Expresszbe mégis miért nem hívták el Tóth Gabit és új kedvesét? A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk. Papp Máté Bence gimnáziumi tanár, akinek a helyettesítése nehezen megoldható lenne, nem annyira mobilis, mint a főként táncoktatásból élő Mikes Anna, kevésbé kötik őt ide a teendői. Illetve az sem utolsó szempont, hogy a kis Hannaróza is nehezen viselné azt, ha mindkét szülője távol lenne, érthető módon legalább egyikük szeretne vele maradni. Krausz Gábor és Tóth Gabi igyekeznek egyformán sokat lenni a kislánnyal, de valószínűleg az anyukája hiányát nehezebben viselné a kislány.

Így a cstornának és a szülőknek is dönteniük kellett, hogy melyikük vállalja be ezt a nagy utazást. Simán lehet, hogy jövőre Gabi is ott lesz az indulók között, egyelőre azonban csak Mikes Anna és Krausz Gábor készülnek az útra, ilyen izgatottan:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás