promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes akcióval robbantott a Kifli, ilyet máshol szinte lehetetlen kapni Magyarországon
Borítókép:  Youtube - kiflionlineszupermarket1679
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Akár még a húsvét sztárja is lehet a a 20 ezer forintos finomság.

A húsvéti menü a legtöbb háztartásban ugyanazokat az ikonikus hozzávalókat tartalmazza: sonka, torna, tojás, kenyér, esetleg sonkatekercs, vagy kaszinótojás. Vannak akik az ismerős ízekre vágynak és őrzik a hagyományt, na ez az ajánlat nem nekik szól. A kifli.hu ugyanis, ami Magyarország egyik legismertebb online élelmiszeráruháza, gondolt egy merészet és egy új szereplőt jelentetett meg a weboldalán, amit kifejezetten a húsvét egyik különleges fogásának ajánlanak.

Ez pedig nem más, mint a strucctojás. A szokatlan alapanyagot a híresen nagyevő Bud Spencer filmekben már láthattuk, de mit is kell erről pontosan tudni?

A súlyra nagyjából másfél kilós tojással nem kell kesztyűs kézzel bánni. Az ugyanis, hogy összetörjük, elképzelhetetlen forgatókönyv. Kalapáccsal, vagy fűrésszel szokták felnyitni, hogy hozzájussanak a belsejéhez. Ez nagyjából 20 tojásnak felel meg, így egy komplett család jóllakhat egyetlen reggelivel. Kicsit utánanézve egyébként nem annyira szokatlan ez az étel, több videót is találtam az elkészítéséről és valóban a húsvéti időszakban szokott megugrani a vásárlások száma. Magyarországon struccfarmot is működtetnek, így az év többi időszakában is beszerezhető a különleges alapanyag.

A kifli.hu-nál egyébként nem szokatlan az érdekes árukészlet, hatalmas raktárukban szinte minden megtalálható, nézd a videót:

A strucctojás nagyjából 2000 ezer kalóriát tartalmaz, így egy átlagos ülőmunkát végző ember napi tápanyagszükségletét fedezi. Az ára elég borsos, viszont biztosan megéri a kuriózumfaktor miatt: 19990 Forintot kérnek el érte.

Ha kedvet kaptál az ünnepi fogáshoz, akkor így tudod elkészíteni:

Egyébként nem csak fogyasztásra ajánlják, nagy, masszív kinézete miatt kreatív célokra is fel lehet használni. Különleges tojásfestéshez is tökéletes, de ha valaki lakás díszként szeretné használni, akkor annak is kifejezetten mutatós.

Te mit szólsz hozzá? Kipróbálnád, vagy maradsz a hagyományos menüsornál?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás