promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyomorforgatóan kellemetlen jelenet játszódott le Budapest egyik népszerű vendéglátóhelyén, majdnem rendőrségi közbelépésre volt szükség
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy részeg nő okozta a gondot, a hely tulajának nagyon észnél kellett lennie.

Érdekes jelenetnek voltam tegnap szemtanúja az Astorián, ahová egy régi barátommal való fontos megbeszélés miatt mentem el. Kiválasztottuk az egyik régi, kedves, ám idegenek által kevésbé frekventált helyet, ahová én személy szerint gyakran szoktam betérni. Általában is sokat mozgok, mozogtam az éjszakában, tegnap viszont egy olyan jelenetnek voltam szemtanúja, egy nem is túl késői órán, ami még engem, mint gyakorlott, ősbudapestit is meglepett.

A klub nevét nem írom le, mivel lehet nem örülnének a kéretlen reklámnak, illetve valóban mindig kiváló a kiszolgálás és a vendégkörről is nehéz lenne rosszat mondani, most azonban valami zavar támadhatott az erőben, hogy egy eléggé illuminált állapotban lévő hölgy olyan műsort rendezett, amilyet még filmekben sem igen láttam.

Kezdjük azzal, hogy semmi probléma nincs, ha egy hölgynek annyira megtetszik egy úr, hogy a tettek mezejére lép: a 21. században ezt a vadász és préda dolgot már rég el kellene felejteni, jelen esetben azonban teljesen helytálló lett volna az, ha a kiszemelt férfi bevált a a fenyegetéseit és rendőrt hív.

Ugyanis: egy erősen ittas állapotban lévő, magányos nő, aki nem beszélt magyarul (vélhetően turista volt, vagy nem régiben idekeveredett éppen a fővárosba beilleszkedni próbáló munkavállaló) minden erejével azon volt, hogy intim kapcsolatba lépjen egy férfival, aki pedig mindent megtett azért, hogy ez ne történjen meg. A hölgy "csábosan" elvette a férfi italát és belekortyolt, ebből az lett, hogy végigöntötte magát, az urat és a pultot. A kiszemelt férfi nem beszélt angolul, így a filmekből megtanult pár szóval próbált arra operálni, hogy megértesse a nővel: nem nyitott az ismerkedésre.

A zaklatás nem maradt abba, már több vendég is figyelte az incidenst és volt, aki meg is próbált beleavatkozni. Konkrétan egy fordított felállásos zaklatást nézhettünk végig: a nő kéretlenül, intim helyeken tapogatta a férfit, hozzádörgölőzött, egészen szürreális volt a jelenet. Erősen dolgozott a sztereotípia: fordított esetben azonnal a nő segítségére siettek volna (remélhetőleg), itt azonban mindenki azon agyalt, hogy szerencsés-e ez a férfi a kilátásba helyezett ingyen numeráért, vagy sem?

Végül aztán a pultos vetett véget a találgatásnak, amikor a férfi konkrétan segítséget kért tőle és látható volt, hogy nem kéreti magát, hanem valóban aggasztja a nő jelenlére. Végül a pultos kihajította a részeg nőt, aki az addigi viselkedését nagyon gyorsan átvedlette önérzetes feministába: mindennek elhordta a pultost, rendőrt akart hívni és mikor a karjánál próbálta kivezetni akkor még verekedni is akart. Az éjszakai élet rettenetes furcsaságokat tartogat és az eset itt még nem ért véget: a lány otthagyta a telefonját (amit a pultos nagyon korrekten utána vitt) és párszor még megpróbált visszasettekedni a helyre és az üveg mögül mutogatta a volt kiszemeltjének, hogy miket csinálna vele. Az eset egyébként úgy tűnt, hogy a férfit is megrázta, aki meg is jegyezte, hogy sosem folyamodott ilyen viselkedéshez azért, hogy befűzzön egy lányt, de szörnyű lehet, ha valaki nőként szembesül egy ilyen viselkedéssel. Azt pedig úriember módjára nem firtatta, hogy mi kell ahhoz, hogy egy lány ennyire magából kivetkőzve próbáljon magának partnert találni éjszakára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás