promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Részeg sofőrt állítottak meg a rendőrök, de ami azután történt az kiveri a biztosítékot: a levegő is megfagyott a szavai hallatán
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igen érdekes magyarázattal szolgált ittasságára egy sofőr.

Akár Magyarországról, akár a külföldi országokról beszélünk sajnos a rendőrök elég gyakran kapnak ittas vezetésen sofőröket, miközben a legtöbb országban köztünk hazánkban is zéró tolerancia van érvényben.

A rendőrségi igazoltatás azonban nem egyszer érdekes fordulatokat tartogat, a rajta kapott sofőrök ugyanis sokszor nem átalkodnak a legelképzelhetetlenebb magyarázatot adni ittasságukra a hivatásos szerveknek. Ha egy hazai példát kéne említenünk, gondoljunk csak Zalatnay Cini konyakos meggyes esetére, ami után hónapokra elvették a jogsiját.

A magyar énekesnő magyarázata azonban még így is hihetőbbnek tűnik néhány külföldi példához képest. Amerikában néhány évvel ezelőtt például egy igen bizarr eset történt.

A rendőrök Wyoming államban állítottak meg egy középkorú férfit, akinél az igazoltatás után igen magas értékeket mutatott a szonda, így le is tartoztatták ittas vezetés miatt. A bonyodalmak pedig csak ezt követően jelentkeztek, a sofőr ugyanis egy meglehetősen különös magyarázattal állt elő. Azt állította ugyanis, hogy ő a jövő embere és visszautazott az időben, hogy figyelmeztesse a kor emberét egy idegen invázióra.

A helyi rendőrség szerint a férfit este 22:30-kor állították meg, majd azt mondta nekik, hogy ő bizony 2048-ból érkezett az akkori jelenbe. Az eset egyébként még 2017-ben történt és az AP hírügynökség szerint az ittas sofőr egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy figyelmeztetni akarja az államban található Casper lakosságát arra, hogy jövőre idegenek érkeznek a városukba, így a lehető leghamarabb távozniuk kell. A rejtélyes férfi még személyes talákozót is kért a letartóztatásának helyétől mintegy 270 kilométerre északnyugatra fekvő város elnökével, ám ez végül soha nem történt meg.

Ha még ez sem lenne elég izgalmas, a férfi azzal magyarázta ittasságát a rendőröknek, hogy a földönkívüliek alkohollal töltötték meg testét, mert csak így volt képes az időutazásra. Sőt megjegyezte azt is, hogy nem is 2017-be hanem 2018-ba kellett volna őt repíteni.

A jóslatban szereplő idegen invázióról természetesen azóta sem tudni a városkában, így az a legelképzelhetőbb magyarázat, hogy az ittas sofőr csak egy bizzarr magyarázattal szerette volna kivágni magát a kellemetlen szituációból.

Ha érdekel a téma, az alábbi videóban még több megdöbbentő esetet láthatsz az ittas vezetők magyarázkodásáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás