promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Monica Lewinsky megint a leendő amerikai elnök körül settenkedik, nem tanult hibájából a szexbotrányba belebukott fehér házi alkalmazott
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bill Clinton 50 éves exszeretőjének mindegy hogy Trump vagy Biden, nem bánta meg korábbi szégyenteljes akcióját.

26 évvel ezelőtt soha nem látott botrány rázta meg az Amerikai Egyesült Államok népét, de az egész nemzetet letaglózó hír nem állt meg az országhatárnál. Az Amerikai Egyesült Államok akkori elnöke, Bill Clinton egy megcsalási botrányba keveredett: kiderült, hogy egyik alkalmazottjával nagyon közeli, illetlen kapcsolatba került. Ez a nő Monica Lewinsky volt, aki immár 50 éves elmúlt, azonban még mindig magán viseli a több évtizede történt eseményék nyomát. Mint mondta, sokáig szenvedett a következményektől és az emberek megvetésétől, aligha volt olyan, aki bármilyen mentő körülményt látott volna a lány szituációjába. Ő a korával indokolja rossz döntését, azonban amellett kitart, hogy nem bánta meg azt, ami közte és az elnök között történt.

A befolyásos és gazdag családból származó Monica az ismeretségei lévén gyakornoki állást kapott a Fehér házban, azonban tehetségek és szorgalmának hála hamarosan teljes állásra cserélhette a nyári munkát: Bill Clinton közvetlen csapatába került. 

Kapcsolatuk néhány hónap alatt szárba szökkent és nem is lehetett sokáig titkolni, hogy mi folyik közöttük, emiatt át is helyezték Monicát. Elmondása szerint összesen kilencszer volt közöttük intim tevékenység, 1995 és 1997 között, a bilit pedig 1998-ban borította a Drudge Report nevű oldal. Amellett, hogy Clintonnak nem kellett lemondania és még felesége sem hagyta el (sőt, számomra meglepő módon azóta is házasok), Monicának már nem alakult ilyen sikeresen a sorsa. Közutálat és megvetés tárgyává vált, mindenki a házasságtörőt és az elnök bemocskolóját látta benne.

Hillary kiállt férje mellett, elmondta, hogy nem történt visszaélés a részéről, hiszen az alkalmazottként dolgozott Monica ekkora már nagykorú volt és férje semmire nem kényszerítette. Ezt Monica is így látja, akinek bár sok időbe telt feldolgoznia a történteket, mostanra mégis sikerült megtalálnia magát.

Így néz ki a jelenleg 50 éves Monica Lewinsky:

Hosszú ideje már, hogy nem került kapcsolatba a Fehér Házzal, azonban most ismét politikai babérokra tör. Egy ruhamárka őt választotta egy olyan kezdeményezés arcának, amely vastagon összefügg az amerikai elnökválasztással. Múltját tekintve Lewinsky mindenképpen egy figyelemfelhívó választás. Jelen esetben nem konkrétan Donald Trump, vagy Joe Biden mellett kampányol, ennél sokkal globálisabb dologra hívja fel a figyelmet.

Mindenkit arra buzdít, hogy vegyen részt az elnökválasztáson, kövesse a kampánybeszédeket és mindenképpen adja le a szavazatát a neki tetsző elnökre. Azt látja ugyanis, hogy egyre nagyobb az érdektelenség, a hit nélküliség és az apátia a társadalomban. Azonban, mint mondja, ez az egyetlen módja annak, hogy az amerikai polgárok hallassák a hangjukat és kifejezzék azt, hogy mit is akarnak valójában.

A Reformation női ruhamárka kérte fel őt a márkanagykövet szerepére, Monica pedig boldogan elvállalta ezt. Amolyan újrakezdésként, második esélyként gondol erre a pozícióra, ugyanis az amerikai politikában jó ideje ő jelenti a fekete bárányt, most pedig hírnevét végre valami igazán jó és nemes cselekedet érdekében tudja kamatoztatni, ami végső soron önbeteljesítő is: egy volt elnök szeretőjeként hívja fel a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az elnökválasztás. Persze, az még a jövő zenéje, hogy Monica találkozik-e majd a megválasztott elnökkel és meg lesz-e közöttük a szimpátia.

Monica Lewinsky korábban a történtek feldolgozásának részeként sokat beszélt az esetről, egyik magyarra is lefordított nyilatkozatát itt nézhetitek meg:

Forrás: Elle, Sorry! magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás