promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csernus Imre durván beleszállt Hajdú Péter legféltettebb titkába, könnyfakasztó lett a végkifejlet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csernus Imre nem finomkodott, a pszichiáter nem szívleli a "bullshitelést".

Ha botrányos bulvárhírekre vagyunk kíváncsiak, akkor mindig számíthatunk a Hajdú Péterre és a műsorvezető Youtube-on futó beszélgetős bulvár-műsorára (Beköltözve Hajdú Péterhez, bár a cím rendszeresen válik gúnyolódás tárgyává, hiszen nyilvánvalóan egy pici stúdióban vagyunk, nem a tévés saját házában).

A celebvilág különböző szereplői egymásnak adogatják az ajtókilincset Hajdú Péternél, legutóbb Molnár Anikó OnlyFans vállalkozásáról tudhattunk meg szaftos részleteket, előtt Osváth Zsolt mesélt a gyermekori nehézségekről, és hogy volt mikor az öngyilkosság gondolata is komolyan foglalkoztatta, Berki Mazsi pedig olyan vallomást tett, amiért akár börtönbe is kerülhetne.

A következő adásban viszont Csernus Imre köszön be a műsorba, hogy válaszoljon Hajdú Péter kérdéseire. Akik hallottak már Csernus-interjút, azok jól tudják, hogy a sajátos módszereivel hírnevet szerző pszichiáter sosem kerüli a forró kását, akár őt kérdezik, akár ő kerül a kérdező szerepébe. A pénteki adáshoz már ki is jött egy kedvcsináló előzetes, és ebben is az történik, amire számítani lehetett: Csernus kiesik az alany szerepéből, és kemény kérdések elé állítja Hajdút.

Csináltál olyat, hogy megcsaltad a partnereidet?

Hajdú Péter eléggé lefagyott a kérdéstől, de némi tétovázás után rávágta, hogy igen. Mikor Csernus rákérdez, hogy miért tette, a műsorvezető azt válaszolja, hogy fiatal volt, jó ötletnek tűnt.

Hagyjad már, ez a rizsázás. [...] Tehát önző voltál. A saját érdekeidet nézted!

A vágott anyagban azonban ezek után a gyerekvállalásra kerül a sor, és Csernus kertelés nélkül bevallja, hogy vágyott gyerekre, ám ez végül nem valósult meg. Egyszerűen elmentek egymás mellett a dolgok, mindig mikor ő akart, a párja nem akart, és mikor a párja érezte úgy, hogy készen áll, akkor épp Csernus nem érezte magát készen az apaságra.

Már-már könnyfakasztó a helyzet, amit az aláfestő zenével is nagyon kihangsúlyoztak a készítők. Jó hír azonban, hogy bár a pszichiáter már a negyedig feleségét fogyasztja, és úgy érzi most már megtalálta az igazit, és Hajdú Péter is nagyon elégedett a második házasságával. A videót itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás