promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csernus Imre fejét leordították egy műsorban, az ország pszichiátere nagyon meglepően reagált a súlyos szavakra
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi a TV nézők, a műsorvezető pont olyan stílusban teremtette le az ismert pszichiátert, mint amilyent a doktor úrtól megszokhattunk.

A Banánhéj, avagy túlélni Bagi-Nacsát az egyik legszórakoztatóbb műsor volt az ezredforduló utáni években, először a TV2-n futott, majd átkerült a Comedy Central képernyőjére. Bagi Iván és Nacsa Olivér még ma is aktív humoristák, de sokak szerint meg sem közelítik már ifjúkori önmagukat, mikor a Banánhéjban adásról adásra sziporkáztak.

A Bagi-Nacsa páros a műsorukban hírességeket és különböző televízióműsorokat parodizált. A showban visszatérő szegmensek is voltak, és állandó műsorelemként sztárvendégeket fogadtak, akiket szembesítették a parodizált verziójukkal. Ezek a részek későbbi műsoraikban is folytatódtak. Az első ilyen vendég Havas Henrik volt, de még az akkori miniszterelnök, Medgyessy Péter is részt vett ebben a szegmensben.

Annak ellenére, hogy a műsor nagyon népszerű volt, negatív kritikákat is kapott, különféle okok miatt, például a "faviccek" és a "megújulásra képtelenség" miatt. Az interneten szerencsére ma is visszanézhető a legtöbb adás, a Csernus Imrével készült interjú különösen jól sikerült.

Csernus Imre nem bizonyult könnyű alanynak, mivel a pszichiáter a műsor alatt is azon volt, hogy kibillentse Nacsa Olivért, aki azonban annyira átlényegült, hogy ez még az igazi Csernusnak sem sikerült. Ahogy az egyik kommentelő meg is jegyezte:

Annyira jó,amikor valaki nem sértődik és perel össze-vissza ha kiparodizálják,hanem partner benne,és tud nevetni önmaga tükörképén! Ez jellemességre vall! Ha én lennék egy médiaszemélyiség, én kifejezetten kíváncsi lennék a saját paródiámra, akár még tanulni is lehet belőle,hiszen többnyire a gyakran csak ösztönös jellegzetes megnyilvánulásainkat emelik ki a paródiák,amit talán észre sem veszünk magunkon. Bagiék jól csinálják nagyon,szeretem őket!:)

Érdemes visszanézni a felvételt, mert ami a színpadon történik, az tényleg parádés:
Én nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter, így nem vállalkoznék arra, hogy Csernus Imre módszereit elemezzem, de az biztos, hogy egy nagyon karakteres szakember képét sikerült felfestenie a televízióban azzal, hogy folyton ordibált, és Nacsa Olivér remekül utánozza a szakember manírjait, vissza-visszatérő szófordulatait.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás