promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Széttetted a lábad vagy nem?” - Hajdú Péter nem kímélte Molnár Anikót, a vetkőzős celeb elcsukló hangon válaszolt a műsorvezető kérdéseire
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Anikót nem érdekli, ha valaki pornósnak nézi, de Hajdú Péter megjegyzése azért bántotta.

Molnár Anikó egy nagyon megosztó celeb. Az egy dolog, hogy sok követője van az OnlyFans-on, de mások pedig azon a véleményen vannak, hogy ő tipikusan az a nő, akinek se szakmája, se végzettsége, semmi életcélja, csak próbál rivaldafényben maradni és pénzt keresni a semmittevéssel. Ha megjelenik egy cikk Molnár Anikóról, a kommentelők gyakran írják alá, hogy Anikó a Való Világ óta nem találja a helyét, fogalma sincs róla, hogy mit is akar az élettől, hogy mivel akar foglalkozni, ezért inkább a legkönnyebb utat választotta, és a testéből akar meggazdagodni.

De míg azt hinnénk, hogy csak azok a férfiak támadják Anikót, akik tudják, hogy számukra teljesen elérhetetlen kategória az egykori villalakó, eláruljuk, hogy nagyon sok nő is kemény véleményeket ír a celebről. Egyesek szerint Molnár Anikó maga a megtestesült lecsúszottság, és igazából semmi szép nincs rajta.

Anikó ezekre mondaná, hogy csak irigykednek, bár nem biztos, hogy foglalkozik ezekkel a kommentelőkkel. Az OnlyFans oldala viszont nagyon sok pénzt hoz neki, egy éve indította el a meztelenkedős fiókját, és bizony számtalan alkalommal levetkőzött már a követőinek - pikáns fotóiból még az Instagramon is megoszt néha.

Molnár Anikó most a Beköltözve Hajdú Péter vendége lesz; a nagy sikernek örvendő műsorban fogja elmondani, hogy miért nem tekinti magát pornósnak, és hogy miért gyűjt most olyan sok pénzt ezekkel a felnőtt tartalmakkal.

„De akkor amit te csinálsz, az maga a pornó”

- vágott bele a beszélgetésbe Hajdú Péter, mire Molnár Anikó határozottan, és látszólag sértődötten nemmel válaszolt.

„De mi a különbség? Videós pornótartalmakat osztasz meg egy oldalon”

- folytatta Hajdú.

Molnár Anikót igazából az sem érdekli, ha valaki pornósnak nézi vagy nevezi őt, mert az első hónapban, amikor elindította az oldalát, akkorát robbant vele, és olyan sok bevétele származott belőle, hogy elgondolkodott. Ezután jött Hajdú Pétertől a kemény kérdés, miszerint

„Széttetted a lábad vagy nem?”.

Az egykori villalakó szerint lájtosan, de igen, és azért csinálja azóta is, mert látja mekkora biznisz - konkrétan milliós biznisz. Ahhoz képest, hogy annak idején azt mondta, maximum zuhanyzós tartalmakat készít majd, elég sokszor levetkőzött, meztelenül mutatta már meg magát, és ígérete szerint a második évben jobban szét fogja rúgni a határokat.

Molnár Anikó tabuk nélkül, őszintén mesél majd bizniszéről a Beköltözve Hajdú Péter pénteki adásában, ahol azt is elárulja, mi lesz az egyre gyarapodó vagyonával.

1 évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott az élete, amikor úgy döntött, hogy, regisztrál az OnlyFansre. Bár, akkor azt mondta, hogy max. zuhanyzós videók lesznek, ahhoz képest most már mindent megmutat, tabuk nélkül, milliókért! Vajon megérte? Ez is kiderül! Pénteken este Beköltözik hozzám Molnár Anikó Premier: Péntek 19.00 a Frizbi TV YouTube csatornán! #molnaraniko Frizbi TV #bekoltozvehajdupeterhez #youtube #frizbitv

Posted by Hajdú Péter on Thursday, February 29, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás