promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NAV lecsapott Molnár Anikó OnlyFans-os jövedelmére? Vizsgálat indult az ország egyik ismert celebje ellen
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Anikó megszólalt a NAV-vizsgálat miatt.

Molnár Anikó ismert modell és televíziós személyiség, aki mostanában nagyon szép pénzt keres azzal, hogy felnőtt tartalmú képeket és videókat tesz fel az OnlyFans-ra. Azt nem tudni, hogy pontosan mennyi az annyi, amit a meztelenkedős pózolással keres, de azt egy korábbi interjúban elmondta, hogy az a célja, hogy a kozmetikázásnál több legyen, de természetesen a pikáns fotókból származó jövedelemre csak kiegészítésként tekint, a vállalkozását is folytatja a jövőben.

A napokban híre ment, hogy a NAV jogkövetési vizsgálatot indított az ország egyik celebje ellen, aki az OnlyFans-on közzétett tartalmakból 15 millió forint bevételt szerzett, amit aztán elmulasztott feltüntetni az adóbevallásában.

A NAV közlése szerint a celeb egy brit közösségi platformról szerezte a jövedelmét, méghozzá úgy, hogy a formás idomokról készült képeket, videókat havidíj fejében tekinthették meg a rajongók, de további díjért egyedi kéréseket is megfogalmazhattak. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal megkereste a celeb számláját vezető pénzintézetet, és a banki kivonaton egyértelműen látszott a külföldről származó jövedelem.

A NAV szerint a jogkövetési vizsgálat hatására a híresség a bevallásain önellenőrzést végzett, amelynek nyomán mintegy hárommillió forinttal növekedett a fizetendő adója. Az ilyenkor kötelező önellenőrzési pótlék lerovásával az adóbírság, a mulasztási bírság és a késedelmi pótlék alól is mentesül az adózó.

Amint közzétették a hírt, az emberek máris arra gondoltak, hogy Molnár Anikó lehet a szóban forgó celeb; de valószínűleg csak azért feltételezhetik ezt, mert ő az egyetlen ismert celeb, akiről köztudott, hogy OnlyFans-os tevékenységet folytat. A Tények meg is kereste Anikót, aki határozottan tagadja, hogy érintett lenne az ügyben; az ő állítása szerint a saját erotikus közösségi oldalának bevételei hivatalosan vannak vezetve, és milliós nagyságrendű adót fizet a tartalmakból beérkező jövedelme után.

„Mindenki rám gondol és adócsalónak fognak engem titulálni az országban az emberek, ez a gáz”

- fogalmazott Molnár Anikó, aki a közösségi oldalára is kitette, hogy semmi köze ahhoz a celebhez, aki ellen vizsgálat indult.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás