promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó erre szórja el azt a tömérdek pénzt, amit a testével keres
Borítókép:  youtube - Palikék világa
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Anikónál a könnyen jött pénz, könnyen megy!

Molnár Anikó, az egyikori Nagy Ő hamar rájött, hogy felnőtt tartalommal sokkal jobban kereshet, mintha a civil pályán keresne magának állást. Alig fél évvel azután, hogy feltöltötte első fotóját a leghíresebb intim tartalmakkal foglalkozó oldalra, azonnal felkerült a toplistákra.

Az OnlyFans az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert az online tartalommegosztó platformok között. Ez a platform lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy intim tartalmakat oszthassanak meg és fogyaszthassanak, miközben közvetlenül kapcsolatba léphetnek a rajongóikkal.

Népszerűsége főként a felnőtt tartalmakra épül, amelyek különböző felnőtt szórakoztató tartalmakat foglalnak magukban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kizárólag erre a célra szolgál. Sok híresség, művész és más tartalomkészítő is használja hogy különleges és exkluzív tartalmakat kínáljon a rajongóinak, ami megteremti a kölcsönös kapcsolatot és támogatást.

Az oldal néhány kritikával is szembesül. Egyesek szerint az intim tartalmak és a pénzért történő hozzáférés ösztönzi a kizsákmányolást és a szexuális kereskedelmet. Mások viszont úgy vélik, hogy lehetőséget nyújt a tartalomkészítőknek arra, hogy önállóan irányítsák a tartalmaikat és pénzügyileg is függetlenek legyenek. Molnár Anikónak minden bizonnyal pozitív tapasztalatai vannak az oldallal kapcsolatban.

„Eleinte nem sok tudatosság volt az ötletem mögött, bár azért utánajártam mindennek, felkészültem és természetesen segítséget is kértem olyan barátaimtól, akik tudták, mit és hogyan kell csinálni, hogy sikeresen indulhassak. Az eredeti célom tényleg csak annyi volt, hogy valahogy kikecmeregjek a hitelekből, megalapozzam a nyugdíjas éveimet és könnyebbé tegyem édesanyám és a magam életét. Arra álmomban sem gondoltam, hogy ez ilyen gyors ütemben meg is valósul”

− kezdte a Borsnak Molnár Anikó.

Nyilatkozatában elmondta, hogy egyáltalán nem spórolja meg a megkeresett forintokat. Élvezi, hogy végre nem kell megnéznie az árcédulákat és arra költhet, amire csak akar. A luxuscikkeket sem tagadja meg magától.

„Az az igazság, hogy szeretek pénzt költeni. Talán azért alakult ez így, mert bár édesanyám erő felett tett meg mindent, hogy boldoguljunk, mégis nélkülözésben éltünk.  Élvezem, hogy most épeszű kereteken belül bármit megvehetek és nem kell azon agyalnom, hogy miből pótolom vissza azt a pénzt, amit mondjuk egy drága parfümre költöttem el. Különösebb üzleti befektetésekben nem gondolkodom, mert csapnivaló üzletasszony vagyok, de pár apróság azért szóba jött, amelyek minimális befektetéssel is biztos hasznot hoznak. Amin komolyan elgondolkodtam, az a lakásvásárlás. Van egy hitelmentes családi házam, egy hitelmentes autóm, és arra jutottam, hogy idővel esetleg vennék egy vagy két lakást, amit aztán kiadhatok és ezzel meg is van a fix nyugdíjam”

- folytatta a lap kérdésére.

Az Onlyfans-en nem ő az egyetlen celeb itthon, aki sikerrel próbálkozik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás