promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó pénzért pornózna? Ezért csinálna szaftosabb tartalmakat a gyönyörű modell
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Anikó nem riad vissza a keményebb tartalmaktól sem.

Annak idején még a Való Világ második szériájában ismerte meg az ország Molnár Anikót, aki végül a második helyen végzett, de így is nagyon ismert lett, ráadásul képes volt arra, hogy folyamatosan a köztudatban maradjon az utóbbi években. Manapság leginkább azért beszélnek róla az emberek, mert nemrég elindított egy OnlyFans oldalt, ahol intim felvételekkel kedveskedik a rajongóinak – hatalmas az érdeklődés iránta.

Valószínűleg még Molnár Anikó sem gondolta pár hónappal ezelőtt, hogy ekkora sikere lesz a platformon a csábító anyagaival, de úgy tűnik, hogy most, 47 évesen is teljesen elvarázsolja az embereket a szépségével. A híresség nem szeretne a jövőben sem durva, pornográf jellegű tartalmakat rakni az oldalára, de egyáltalán nem zárja ki ennek a lehetőségét – egészen konkrétan egyetlen esetben tenne kivételt.

„Tudom, hogy már nem elég csak egy szexi fehérneműben, beállított pózban mosolyogni, mert a férfiaknak ennél több kell. Bár mindig eggyel merészebb vagyok, a pornóig nem mennék el. Persze relatív, hogy ki mit nevez annak. Van, akinek már egy meztelen kép is az, de van, akinek egy vad szexjelenet sem elég. Feszegetem a saját határaimat, de szexet, pornót nem vállalnék be. Egyetlen esetben tennék kivételt: ha igazán szükségem lenne sok pénzre. Na nem azért, hogy Balira utazhassak nyaralni, hanem mondjuk ha történne velem valami, vagy anyukámmal. Az nagyon fontos motiváció számomra, hogy méltóságteljes idős kort biztosíthassak neki. Azt pedig lesz*rom, ki mit gondol rólam”

árulta el Molnár Anikó.

A csinos celeb már hónapokkal ezelőtt elmondta, hogy az OnlyFans oldalának az a célja, hogy megmutassa, az ő korában is vadító egy női test, illetve persze minden bizonnyal az anyagi okok sem voltak mellékesek. Ezeket a célokat sikerült elérnie, hiszen jelenleg mindenki róla beszél, és még rengeteg pénzt is keresett az OnlyFans tartalmaival, szóval egyelőre úgy néz ki, hogy nem szorul rá, hogy „felnőttebb” anyagokat gyártson.

Akit érdekel egy érdekes beszélgetés Molnár Anikó és Hajdú Péter között, az itt megnézhet egy videót, amiben igazán érdekes dolgok hangzanak el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás