promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden határt átlépett Molnár Anikó: párjával együtt csinálja a korhatáros tartalmakat pénzért
Borítókép:  Youtube - Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők kérésének tett eleget azzal, hogy párjával készített felnőtt tartalmat.

Molnár Anikó amikor bevonult a Való világ villájába, akkor valószínűleg legvadabb álmaiban sem sejtette azt, hogy mekkora népszerűségre tesz majd szert ezzel a szerepléssel. Ma már férfiak százezrei bolondulnak érte és ha ez nem lenne elég, akkor a rajongásukat még súlyos forintokkal is kifejezik, amik minden esetben Anikó számláján landolnak. A népszerű valóságshow szereplő ugyanis mára teljesen felhagyott a hétköznapi pénzkeresettel és a ledér tartalmakról híres Onlyfans oldalon keresi a betevő falatot saját maga számára. Amikor először nyilatkozott a korhatáros tartalmak közzétételéről, akkor úgy fogalmazott, hogy ő is élvezi a luxust, de az is motiválja őt, hogy édesanyjának is segítséget tud nyújtani és olyan körülményeket teremthet számára, amilyeneket mindig is szeretett volna.

Anikó sikerének egyik titka, hogy figyel a rajongói visszajelzésére, akik sokáig kérlelték a művésznőt egy bizonyos dologra: ha tartalmait nem csak egyedül készítené el, hanem más szereplő is feltűnhetne az erotikus képein. A nézői kéréseire pedig nem akármilyen válaszreakció született: Anikó páros tartalmat vállalt be. Ez persze sok mindent takarhat, preferenciától függően: akár férfi, akár női pár is feszíthet Anikó mellett, ugyanis nem konkretizálta, hogy pontosan kit fogunk látni az új felvételeken, mindössze annyi bizonyos, hogy a magányos szexi nő helyett most két illető szerepel majd a profi fotós által készített képeken.

A kommentszekció teljesen felbolydult a kijelentés hallatán, nem volt osztatlan a siker: több férfi féltékeny volt és azt mondta, hogy nem akarják Anikót bárki karjaiban látni, megmutatkozott, hogy valódi rajongói vannak a szőke dívának. Többek azonban fantázia megmozgatónak nevezték az akciót és örültek, hogy nem csak egyedül látják hancúrozni az ex nagy Ő-t.

Bár eddig úgy tudni, hogy Anikó nem találta meg az igazit, a bejelentése alapján sokan bizonytalanok abban, hogy mégis kit szerzett a pajzán felvételekhez. Hamarosan azonban mindenről lehullik a lepel és megtudhatjuk, hogy Anikó mégis kit részesített akkora megtiszteltetésben, hogy bevonta ebbe az intim tevékenységbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás