promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkeztek Molnár Anikó szexi képei és azonnal szétcincálták őt a kommentelők
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vállalja a kritikát.

Megérkeztek a 47 éves Molnár Anikó erotikus képei az OnlyFans-oldalára, amiket nagy csinadrattával jelentett be közösségi oldalán. Az egykori Nagy Ő célja a fehérneműs képekkel, hogy megmutassa, egy 40+-os nő is lehet szexi. Nos, mindenki döntse el maga, hogy valóban szükség van-e ilyesmire, de az a pénz sem jöhet rosszul Anikónak, amit a képekért kap.

Viszont amikor vásárra vitte a bőrét (szó szerint), akkor a negatív kritikákkal is szembesülnie kellett. A fotós barátja Instagram-oldalára feltöltött „ízelítő” képen Anikó szinte felismerhetetlen, annyi lett a photoshop.

A dögös, fekete csipke fehérneműs képéhez csak annyit olvashatunk, hogy "hamarosan" - ezzel arra utalva, nem kell sokat várni, és aktív lesz az oldala. A rajongók zöme örült a kedvcsinálónak, viszont akadt olyan is, aki csalódott a felvétel láttán.

"Megmondom őszintén, amikor valamelyik nap reggel hallottalak Balázséknál, tökre örültem neki, hogy lesz OnlyFans-ed. Gondoltam, végre egy ízig-vérig nő, nem egy photoshop királynő... És most kicsit csalódtam. A live-okat is filter nélkül tolod, akkor itt miért kell ennyi retus? Olyan szép nő vagy, miért kell ez?"

Molnár Anikó nem hagyta válasz nélkül a kritikát, elárulta, photoshopolt és retusmentes képei egyaránt lesznek majd.

"Amúgy ezen a fotón van retus, de nem annyi, mint azt te gondolod. Én azt hittem, hogy túl lett színezve a szemem, kértem a fotóst, Bencze Zoltán barátomat, hogy kicsit vegyen le a kék színből, mire a legnagyobb megdöbbenésemre azt válaszolta, hogy "a szemedhez hozzá sem nyúltam".

Anikó a saját oldalán is megosztott egy szexi képet, ott ezúttal fekete-fehérben szexiskedik, és ott is megerősíti, hogy már meg lehet venni a róla készült erotikus képeket.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás