promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván trükköztek a kaposvári kisboltban a hosszú hétvége alatt, elkeseredett családapa írt nekünk üzenetet
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magasabbra rúgott a számla végösszege mint várta, aztán leesett neki mi történt.

Dávid írt nekünk üzenetet Kaposvárról, aki (sok más emberrel egyetemben) elfelejtett néhány dolgot megvenni a hosszú hétvégére, így beugrott egy nyitva lévő kisboltba, amit a fizetés után rögtön meg is bánt*:

Sziasztok kedves kispénzű olvasók, egy nagyon felháborító dolgot szeretnék elmesélni. Szerintem alap emberi tulajdonság, hogy az ilyen hosszú hétvégék előtt úgy tervezi az ember, hogy megvesz mindent, aztán ebből az lesz, hogy a dolgok felét elfelejti és lehet szaladgálni beszerezni ami kimaradt. Mi is így jártunk, feleségem hívott vendégeket hozzánk 15-re, csak hát az ebéd néhány igen fontos hozzávalóját elfelejtette megvenni. Na akkor nyakamba vettem a várost és kerestem egy olyan kisboltot, ami nyitva van, szerencsére találtam is. Ismertem a helyet korábbról, vásároltam már ott, nem volt soha semmilyen problémám.

Bementem, összeszedtem a termékeket, amik kellenek és amikor fizettem egy elég horribilis árat mondott a pénztáros. Tudom, hogy infláció meg minden, de egyáltalán nem számítottam erre a végösszegre. Zavartan néztem a pénztárosra, nagyon cikinek éreztem, de végül megkérdeztem, hogy újraszámolná-e. Megint lehúzott mindent, ugyanannyi lett a vége és ingerülten kérdezte, hogy elviszem-e a holmikat. Végül kifizettem a dolgokat, mert kellettek, de gyorsan körbementem még egyszer a boltban és ekkor kiderült a turpisság. Gondolom az ünnepre való tekintettel, meg hogy sok minden zárva van, átcímkézték a termékeket és jóval magasabb árak figyelt alattuk, mint amennyi lenni szokott.

Nagyon felbosszantott ez a fajta ügyeskedés, nem tudom miért kell kihasználni az emberek szorult helyzetét. Biztos sokan vásároltak ott aznap de tényleg megéri az a pár plusz tízezer otthagyott forint ha az ember rossz szájízzel megy ki a boltból és innentől kezdve az átcímkézés fog eszébe jutni, ha arra a helyre gondol? Nem tudom, nem vagyok vállalkozó, nem vezetek üzletet, de azt gondolom, hogy én biztosan nem így járnék el és arra törekednék, hogy az emberek jó véleménnyel legyenek rólam. Majdnem 20 ezer forintot fizettem ki néhány hozzávalóért, ami nagy kiadás egy átlagos keresetből élő magyar családnak. A feleségemnek nem meséltem el az incidenst nagyon felzaklatják az ilyen történések. Az ebéd egyébként nagyon jól sikerült, mindenki nagyon jól érezte magát.

*A levelet változtatás nélkül közöljük, annak valóságtartalmáért felelősséget nem tudunk vállalni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás