promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meggyűlt a baja a törvénnyel Sebestyén Balázsnak: börtönbüntetést helyeztek kilátásba
Borítókép:  Youtube - Telexponthu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly következményei lettek az egyszerű szabálysértésnek, a letöltendő is szóba került.

Sebestyén Balázs a magyar televíziózás egyik legkeresettebb és legsikeresebb arca. Számtalan tévéműsor  vezetésén van már túl, nincs az a mély víz, ahová bedobva ne tudja teljesíteni, minden műsorba tökéletes választás. A korábban nagyszájú és nem épp kedves mondatairól elhíresült Balázs mára családapává szelídült és bár humora még ma is a régi, most már igyekszik arra figyelni, hogy lehetőség szerint senkit ne bántson meg.

Balázs egészen fiatalon került be a médiába és szépen lépdelt felfele a ranglétrán, szorgalmával, stílusával és odamondogatós beszólásaival hamar a műsorok sztárja lett. A televíziózás mellett már a rádióban is hosszú évek óta bizonyít, hallgatók milliói kezdik vele a munkanapokat.

Volt azonban egy kellemetlen incidens a rádiós életében, amikor még a börtönbüntetés is kilátásban volt. Évekkel ezelőtt az RTL egyik műsorában nyilatkozott erről. Volt egy elfelejtett 10 ezer forintos pénzbírsága, amelynek a befizetésére felszólították. Ilyen esetben lehetőség van leülni a tartozást, korábban pedig még közmunka formájában is ledolgozható volt.

Balázs aggodalommal vegyes szórakozottsággal latolgatta a lehetőségeit és azt mondta, hogyha lehet, akkor a börtönt kihagyná. De gyorsan előjött belőle a szórakoztatóipari nagyöreg, mert utána pedig remek lehetőséget látott abba, hogy közvetítené a bent töltött két napot, mint mondta, biztosan érdekelné a nézőket.

Kollégájának Vadon Janinak se kellett több, azonnal ugrott és leforgatott egy képzeletbeli börtöninterjút Balázs leendő baracskai cellatársáról. A férfi tárt karokkal várta volna Balázst és finoman utalt arra is, hogy hogyan lennének leosztva a szerepek a cellában.

A vitás ügy vélhetően időközben rendeződött és Balázs végül nem került börtönbe. A vicces felvételeket erre a videóra kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás