promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs is beleállt a kislányt molesztáló ukránok ügyébe: torkon szúrta volna az elkövetőket
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A HÉV megállóban történt az eset amin az egész ország felháborodott, Balázs a frontra küldené a három részeg férfit.

Meglehetősen szörnyű eset borzolta az elmúlt pár napban a közéletet, amit Gyuricza László kerepesi polgármester hozott az ország tudomására. A helyi HÉV megállóban 3 ukrán származású férfi elkezdett egy fiatal lányt zaklatni, majd követték a vonatra is.

A szerelvényre felszállva a három férfi nem hagyta békén a fiatal lányt, aki rettenetesen megijedt, és felhívta az édesapját, hogy jöjjön érte, mert veszélyben érzi magát. Az apuka a lánya hívó szavára odasietett, majd dulakodás alakult ki a három férfi és közte (a három férfi ittas állapotban volt, és az egyik megütötte a lány apját), aminek a végén az egyik ukránt férfi nyakát megvágta egy sniccerrel.

A megvágott férfit kórházba szállították, komolyabb baja nem történt, az apukát viszont beidézték a rendőrségre kihallgatásra, de azóta már kiengedték az őrizetből, szabad lábon védekezhet.

Az eset érthetően óriási felháborodást váltott ki: Kerepes befogadta a háború elől menekülő ukránokat (amit egyébként Ukrajna hivatalosan tilt a katonakorú férfi lakosság számára), akik ezt úgy "hálálják" meg, hogy fiatal lányokat zaklatnak a tömegközlekedésen - ez a viselkedés simán megérne egy frontbehívót, a legfrissebb hírek szerint az ukrán hadseregnek mostanában nem sok babér termett, az  avgyijivkai lövészárkok szeretettel várnak mindenkit, aki megmutatná rátermettségét.

Hasonló véleményen volt az ország egyik legnépszerűbb rádiósa, Sebestyén Balázs is, aki reggeli műsorukban a Rádió 1-en  mondta el a véleményét a dologról. Szerinte érthető, hogy a fiatal lány először nem a rendvédelmi szerveknek szólt (egy bűneset bejelentése meglehetősen hosszas procedúra), hanem a gyorsabban intézkedni tudó apjának. 

Rendkívül felháborodtak az eseten, Balázs szerint a "kár, hogy nem szúrta torkon" - de azért hozzátette, hogy szerencse is, mert az apukát biztosan súlyosan elő vették volna ha halálos sérülést okoz. Nehéz nem egyetérteni Balázssal, aki szintén apuka, át tudta érezni a helyzetet. Ebben az országban ritkán van ügyekben közmegegyezés, de a részeg ukrán fiatal lányt zaklatókat még egyelőre senki nem vette védelmébe - és ha lehet egy tippünk, valószínűleg nem is fogja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás