promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rákóczi Feri nem hallgat tovább: ez az igazi ok Vadon Jani távozása mögött
Borítókép:  Youtube - LifeTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyik nap a semmiből történt váratlanul, bármit tehettek volna, Jani ezért akarta otthagyni őket.

Hatalmas hacacárét csapott a Rádió1, miután bejelentették, hogy Vadon Jani 15 év egy üres széket hagy maga után. Elmondhatatlanul sok idő ez, ez alapján nagyjából életem felében együtt dolgozott ez a trió, így érthetően nagy váltás volt, hogy egyikük távozott. Nagy volt a felelősség arra vonatkozóan, hogy kit ültessenek be maguk mellé, ehhez pedig azok segítségét kérték, akiknek a legfontosabb a a véleménye: a hallgatókét. Így esett végül, hogy sok remek jelölt és izgalmas próbabeszélgetés után egy igen karakán és talpraesett ízig-vérig hölgyre esett a választás: Ráskó Eszter csatlakozott a csapathoz, akiről a hallgatók már véleményt is mondtak:

Nyilván még szokni kell az új helyzetet és az új tagot, eddig úgy tűnik, hogy gördülékenyen megy a közös munka. Most azonban Rákóczi Feriigent mondott egy interjúra, amelyben kendőzetlen őszinteséggel mondta el véleményét műsorvezetőtársairól és Vadon Janiról is. Annak a Mutasd magad! című Youtube sorozatnak volt a vendége, ahol korábban Tóth Gabi is megfordult és egy igen őszinte hangvételű, kemény válaszokkal tarkított adást forgattak le.

De milyen viszony is fűzhette a három muskétást egymáshoz?

Bár a videó nagyon gonoszul van elnevezve, ebben Rákóczi Feri elmondja, hogy milyenek is voltak a napjaik az ő hármasuknak és mennyire is álltak valójában közel egymáshoz:

Bár a beszélgetés hamar arra terelődött, hogy volt- bármilyen belső konkfliktus, amit esetleg a hallgatók nem láthattak/hallhattak, de Rákóczi Feri gyorsan tisztázta, hogy ilyenről szó sincs, egyszerűen Jani már másra vágyott az életben. Aztán árnyalta a képet: nem kedvelte a korán kelést (itt egy 4:30-as időpont hangzik el és ezt többször is kiemeli) és azt is el tudja képzelni, hogy olyan jellegű problémái voltak, amiket esetleg még velük sem osztott meg. Jani az egyik adás után leültette kollégáit és ekkor közölte velük, hogy elfáradt. Természetesen próbálták győzködni, de hajthatatlan volt.

Ha szeretnéd meghallgatni ami korábbi műsorvezető társa mondott a távozó Vadon Janiról, akkor azt ide kattintva teheted meg (a videó annál a résznél indul, ahol Janiról kezd beszélni, mellette sok más téma is szóba került a műsorban):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás