promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs még sohasem volt ennyire szorul helyzetben: Vadon Jani távozása óriási érvágás, hatalmas a nyomás a csatornán és most segítséget kértek a hallgatóktól
Borítókép:  YouTube/TelexPodcaSt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a 9 híresség jöhet szóba, húsbamarkoló a verseny az egyetlen üres helyért, de sok néző már most háborog és fenyegetőzik.

Már nem sokáig fedi titokzatos homály azt a rádiótörténeti döntést, hogy vajon ki lesz az a műsorvezető, aki Vadon Jani hagyatékát tovább örökíti Balázsék csapatában. Az idő gyorsan elszáll, és most a hallgatók kezében van a kulcs a döntéshez, hogy ki üljön a mikrofon mögé Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri társaságában.

Vadon Jani hosszú évekig volt a Balázsék csapatának tagja: bejelentése, miszerint otthagyja a műsort, tavaly decemberben érkezett. Balázsék szomorúan bár, de tudomásul vették kollégájuk döntését, akit világraszóló bulival búcsúztattak Janit: el tudjuk képzelni, hogy az egész világon egyedülálló dolog a rádióban a disznóvágás.

A műsorvezető decemberi távozása óta már sokan beültek meghívott "vendégművészként" a műsorvezetői székbe a mikrofon mögé, olyanok mint Kovácsovics Fruzsina, Ábel Anita és Puskás Peti.

A Rádió1 vezetősége most úgy döntött, hogy megmutatja, hogy működik a gyakorlatban a demokrácia: honlapjukon maguk a műsor hallgatói szavazhatják meg, kit hallgatnának a legszívesebben reggel a munkába menet a dugóban Rákóczi Feri és Sebestény Balázs mellett. Az illusztris listán olyan személyek közül választhatunk, mint

  • Musimbe Dávid Dennis
  • Puskás Péter
  • Faragó Janka
  • Kovácsovics Fruzsina
  • Gévai Juli
  • Ábel Anita
  • Alekosz
  • Wossala Rozina
  • Ráskó Eszter

Igazán színes lista, vannak itt kiváló humoristák, énekesnők, előadóművészek és Alekosz is képviselteti magát. Most kiderül az a nagy kérdés, hogy a nép úgymond mennyire tudja kormányozni önmagát - igaz, a lista nem örvend azért feltétlen népszerűségnek, sok olyan hozzászólás is napvilágot látott, akik kifogásoltak a kiválogatott garnitúra minőségét, és ennek sokszor nem enyhén ócsárló szavakkal adtak hangot (kevésbé szofisztikáltan úgy fogalmazhatnánk, hogy egyes kommentelők iszonyatosan összevesztek a jelöltek személye körül).

A kedves közönség bölcs döntésében nem kételkedünk, az biztos, hogy bárki is lesz a befutó, izgalmas trió lesz a végeredmény, és az is biztos, hogy továbbra is marad Magyarország egyik leghallgatottabb rádiós műsora.

Amennyiben neked is fontos, hogy ki lesz az a híresség, aki elfoglalja a harmadik széket, akkor IDE kattintva adhatod le a szavazatodat.

Egyébként régi trió volt az övék, több éves felvételeket is találni róluk az interneten, ahol még nem is sejtették, hogy egyiküktől egyszer búcsút kell venniük:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás