promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feszes fenekével ejti csapádba a szemeket a Rádió 1 meseszép lemezlovasa
Borítókép:  Rádió 1
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

DJ Yamina bár erőseket szokott villanti, de mindent a szemnek, semmit a kéznek.

DJ Yamina, vagyis Illés Viktória egy fiatal és tehetséges magyar lemezlovas, aki 2014 óta igyekszik meghódítani a hazai és a nemzetközi zenei színteret. A győri születésű DJ lány továbbra is iszonyatosan energikus, aki imádja a dance, electro house és electro dubstep műfajokat keverni egymással.

DJ Yamina karrierjében rövid idő alatt tudott nagy sikereket elérni. Már az indulása elején fellépett a Sziget Fesztivál Arénájában, később pedig a Balaton Sound-on is megmutatta tudását. 2017-ben a NYDJAY by New Yorker nemzetközi DJ verseny budapesti elődöntőjének nyertese lett, és később megkapta az Európa Legjobb Női Lemezlovasa címet is.

„Nem én döntöttem el, hogy lemezlovas leszek, hanem kaptam egy megkeresést egy győri klubtól, akik régóta ismertek már. Tudták, hogy ezzel a habitussal, energiával, zenei ízléssel DJ-nek kellene lennem. Igent mondtam habozás nélkül. Innentől heti rendszerességgel gyakoroltam 6-8 órákat. Szépen lassan, de végül megszületett Dj Yamina”

- mondta anno a Glamournak adott interjújában.

DJ Yamina nemcsak zenél, hanem saját dalokat is készít. Anno 2019-ben jelent meg első önálló szerzeménye, a Neon, ami azonnal sláger lett. Később 2020-ban újabb dalokkal jelentkezett, mint az It’s Me vagy a Fantasy, amit Tóth Andival közösen készített. Emellett remixeket is ír más előadók dalaira, amikből igyekszik kihozni a maximumot.

Yamina nem csak a zenei pályán sikeres, hanem a magánéletében is boldog. Nemrégiben jegyezte el Beke Péter labdarúgó, akivel már több mint három éve élnek együtt. A pár egy gyönyörű gyűrűvel pecsételte meg szerelmét, amit a lemezlovas büszkén mutatott meg az Instagramon.

A Rádió 1 DJ-je gyakran szokott villantani a közösségi médiában, de mivel már elérte a szerelem, így mindent a szemnek, semmit a kéznek szabály van érvényben. Azt persze semmi sem tiltja, hogy gyönyörködjetek a szexi fotóiban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás